Η Microsoft ετοιμάζεται να βελτιώσει την εμπειρία του iPhone Companion Mode για το Microsoft Teams Rooms

Η Microsoft ετοιμάζεται να βελτιώσει την εμπειρία του iPhone Companion Mode για το Microsoft Teams Rooms

Το Companion Mode στο Microsoft Teams επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το smartphone τους για να αλληλεπιδρούν με μια σύσκεψη του Microsoft Teams ενώ έχουν επίσης πρόσβαση στη σύσκεψη σε άλλο πρόγραμμα-πελάτη, όπως ο υπολογιστής-πελάτης του Microsoft Teams ή το Microsoft Teams Rooms .

Εάν βρίσκεστε σε μια σύσκεψη, μπορείτε να ανοίξετε το πρόγραμμα-πελάτη για φορητές συσκευές της Microsoft Teams. Κατά την εκκίνηση του προγράμματος-πελάτη για κινητά, θα δείτε μια γραμμή ειδοποιήσεων που θα σας ρωτά εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ως συνοδευτική συσκευή για την ενεργή σύσκεψη.

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι θα βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία Companion στο iOS.

Για μια καλύτερη εμπειρία υβριδικής σύσκεψης, οι χρήστες του Teams στο iPhone τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα μόνο πάτημα για να συμμετάσχουν σε μια σύσκεψη τόσο στη συσκευή τους όσο και στο Microsoft Teams Room.

Ο ήχος στη συσκευή τους θα απενεργοποιηθεί αυτόματα για να διασφαλιστεί ότι δεν θα συμβεί ηχώ. Επιπλέον, η εμπειρία προσγείωσης στο iPhone θα βελτιστοποιηθεί για δραστηριότητες αφοσίωσης, ώστε να είναι πιο εύκολο να σηκώσετε το χέρι ή να αντιδράσετε, να συνομιλήσετε και να δείτε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι χρήστες θα παρατηρήσουν μια νέα διεπαφή χρήστη και μια νέα εμπειρία όταν συμμετέχουν σε μια σύσκεψη στο iPhone τους ως δευτερεύουσα συσκευή. Οι χρήστες μπορούν να σύρουν προς τα κάτω στο μενού για να δουν τη σύσκεψη.

Οι βελτιώσεις θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν στα τέλη Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *