Η Samsung κατασκεύασε πάνω από 300 εκατομμύρια μονάδες το 2021, η σειρά Galaxy S21 υπολειτουργεί

Η Samsung κατασκεύασε πάνω από 300 εκατομμύρια μονάδες το 2021, η σειρά Galaxy S21 υπολειτουργεί

Η Samsung έχασε τον στόχο της για το 2021 για smartphone που αποστέλλονται και υπάρχουν αρκετοί λόγοι, ένας από τους οποίους είναι η χαμηλή απόδοση της σειράς Galaxy S21.

Από το σύνολο των 300 εκατομμυρίων παραγόμενων μονάδων, η Samsung έκανε κάτι λιγότερο από 240 εκατομμύρια η ίδια, ενώ την κατασκευή των υπόλοιπων ανέλαβαν συνεργάτες όπως η Wintech και η Huaqin.

Από αυτά τα περίπου 25 εκατομμύρια προέρχονταν από τη σειρά Galaxy S21, η οποία ευθυγραμμίζεται σε γενικές γραμμές με τη σειρά S20, παρά το πιο σκληρό 2020. Για να μην αναφέρουμε ότι το Galaxy S21 δεν αντιμετώπισε κανέναν εσωτερικό ανταγωνισμό από τη σειρά Note αφού δεν υπήρχε κανένας το 2021 Οι προηγούμενες γενιές S συγκέντρωσαν 35 έως 40 εκατομμύρια μονάδες.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραλείψουμε άλλους παράγοντες που συμβάλλουν στους χαμένους στόχους, όπως η κρίση COVID-19 στο Βιετνάμ, όπου η Samsung έχει ένα μεγάλο μέρος της παραγωγικής της ικανότητας και η παγκόσμια έλλειψη chip.

Το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων της Samsung προέρχεται από τις μεσαίες σειρές Galaxy A και M και είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι η αναφορά δεν λέει τίποτα για τις σειρές Fold και Flip, οι οποίες, σύμφωνα με άλλες αναλύσεις, έχουν εξαιρετική απόδοση στην κατηγορία τους.

Κοιτάζοντας το μέλλον, η Samsung σχεδιάζει να φτάσει τις 334 εκατομμύρια αποστολές φέτος με 285 εκατομμύρια μονάδες να παράγονται στο εσωτερικό της εταιρείας, ενώ οι υπόλοιπες θα ανατεθούν σε εργοστάσια τρίτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *