Η Logitech ανακοινώνει γραφίδα στα 64,99 $ για Chromebook

Η Logitech ανακοινώνει γραφίδα στα 64,99 $ για Chromebook

H Logitech ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας γραφίδας με το όνομα “Logitech Pen” για Chromebook με οθόνη αφής. Δεδομένου ότι η χρήση της διαδικτυακής εκπαίδευσης αυξάνεται ραγδαία στον κόσμο λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, αυτό έχει επίσης αυξήσει τη χρήση των Chromebook σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, αυξάνοντας έτσι την ανάγκη για έναν δείκτη και μια συσκευή μελάνης που μπορεί να προσομοιώνει περισσότερο ένα στυλό ή ένα μολύβι με ακρίβεια.

A photo of a Logitech Pen on a Chromebook

Το στυλό έχει σχεδιαστεί για φοιτητές και είναι συμβατό με Chromebook που υποστηρίζουν το Universal Stylus Initiative (USI). Η μπαταρία του λέγεται ότι θα διαρκέσει έως και 15 ημέρες με μία μόνο φόρτιση, αλλά η εταιρεία ορίζει αυτή τη διάρκεια με την εντύπωση ότι το περιφερειακό χρησιμοποιείται 2,5 ώρες την ημέρα με ενεργοποιημένη τη λειτουργία έξυπνου ύπνου και αφύπνισης. Η Logitech ισχυρίζεται επίσης ότι εάν η μπαταρία της γραφίδας τελειώσει, μόνο 30 δευτερόλεπτα φόρτισης με το καλώδιο USB-C ενός Chromebook μπορούν να την τροφοδοτήσουν για 30 λεπτά περαιτέρω χρήσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και κατά την επαναφόρτιση.

Το στυλό Logitech διαθέτει 4.096 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση και μπορεί να συνδυαστεί με Chromebook πολύ εύκολα. Διαθέτει επίσης λαβή σιλικόνης για πιο άνετο κράτημα. Το στυλό διαθέτει τις προδιαγραφές MIL-STD-810G για ανθεκτικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να επιβιώσει έως και πτώσεις έως και τέσσερα πόδια και είναι επίσης ανθεκτικό στη διαρροή. Το Logitech Pen φέρεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, με τιμή 64,99 $ στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες παγκόσμιες αγορές, με τρία χρόνια εγγύηση υλικού επίσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *