Το Huawei Watch GT3 ενημερώθηκε με προκαθορισμένες απαντήσεις μηνυμάτων, νέα στοιχεία ελέγχου έντασης

Το Huawei Watch GT3 ενημερώθηκε με προκαθορισμένες απαντήσεις μηνυμάτων, νέα στοιχεία ελέγχου έντασης

Μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού φτάνει στο Huawei Watch GT3. Πρόσφατα εξετάσαμε το Watch GT3 και  είχε σχεδόν όλα όσα θα χρειαζόταν κάποιος που αναζητά ένα smartwatch. Η ενημέρωση φτάνει τώρα στους χρήστες του Watch GT3 στην Ισπανία και ζυγίζει 293 MB.

Το νέο υλικολογισμικό OTA φέρνει δύο νέα χαρακτηριστικά. Πρώτον, το ρολόι αποκτά τη δυνατότητα να ρυθμίζει την ένταση του ήχου της αντιστοιχισμένης συσκευής χρησιμοποιώντας το περιστρεφόμενο κουμπί του ρολογιού. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν πλέον να απαντούν σε προκαθορισμένα μηνύματα ή emojis απευθείας από το GT3.

Η σταθερότητα του συστήματος και η βελτιστοποιημένη “εμπειρία χρήστη Μουσικής HUAWEI” παρατίθενται στο αρχείο καταγραφής αλλαγών της ενημέρωσης. Oι γρήγορες απαντήσεις λειτουργούν με δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp, Facebook Messenger και Telegram.

Οι σημειώσεις προτείνουν επίσης ότι η εφαρμογή Huawei Health θα πρέπει να ενημερωθεί πριν από την εγκατάσταση της ενημέρωσης. Η ενημέρωση θα πρέπει να φτάσει στους χρήστες της εφαρμογής Huawei Health.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *