Το YouTube Premium και η Music έχουν πλέον ετήσιες συνδρομές σε επιλεγμένες χώρες

Το YouTube Premium και η Music έχουν πλέον ετήσιες συνδρομές σε επιλεγμένες χώρες

Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Τουρκία, τη Γερμανία, την Ταϊλάνδη, την Ινδία ή την Ιαπωνία, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε ετήσιες συνδρομές για το YouTube Premium και τη Μουσική με μειωμένες τιμές. Η προσφορά φαινομενικά περιορίζεται στις προαναφερθείσες χώρες και ισχύει με ειδική τιμή προσφοράς μέχρι το τέλος της εβδομάδας – 23 Ιανουαρίου.

Στις ΗΠΑ, θα πληρώνατε 107,99 $ για το νέο ετήσιο πρόγραμμα YouTube Premium ενώ ένα 12μηνο YouTube Η συνδρομή μουσικής θα ήταν δική σας για 89,99 $. Μετά τις 23 Ιανουαρίου οι τιμές ανεβαίνουν στα 119,99 $ για το Premium και στα 99,99 $ για τη μουσική.

Συγκριτικά, το τυπικό μηνιαίο πρόγραμμα YouTube Premium κοστίζει 11,99 $/μήνα ή 143,88 $ για το έτος, ενώ το Music είναι 9,99 $/μήνα ή 119,99 $ για ολόκληρο το έτος. Αυτές οι εξοικονομήσεις ανέρχονται σε 35,88 $ εάν επιλέξετε μια ετήσια συνδρομή Premium και 29,89 $ για τη Μουσική YouTube. Οι προσφορές είναι διαθέσιμες τόσο για νέους όσο και για τρέχοντες χρήστες. Δεν υπάρχει επιλογή κοινής χρήσης οικογένειας προς το παρόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *