Η Sony ελπίζει ότι η εξαγορά της Activision από τη Microsoft δεν θα κάνει CoD μόνο για Xbox

Η Sony ελπίζει ότι η εξαγορά της Activision από τη Microsoft δεν θα κάνει CoD μόνο για Xbox

H Sony αναμένει από τη Microsoft να τηρήσει τις “συμβατικές συμφωνίες” της και να συνεχίσει να διασφαλίζει ότι τα παιχνίδια της Activision είναι πολλαπλών πλατφορμών μετά την αγορά του στούντιο για σχεδόν 70 δις $.

Ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Gaming, Phil Spencer, δήλωσε ότι “τα παιχνίδια της Activision Blizzard απολαμβάνουμε σε διάφορες πλατφόρμες και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτές τις κοινότητες που προχωρούν”, αλλά αυτό δεν λέει ολόκληρη την ιστορία.

Η Microsoft και το εξαγορασμένο στούντιο Activision Blizzard κατ’ επέκταση, πιθανότατα θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τρέχοντες τίτλους όπως το Call of Duty: Black Ops Cold War στο PlayStation. Η Sony έχει μια ενεργή συμφωνία με την Activision για να διασφαλίσει ότι τα παιχνίδια του στούντιο είναι διαθέσιμα στο PS5.

Ωστόσο, εικάζεται ότι η Microsoft μπορεί να πιέσει για αποκλειστικότητα Xbox και PC σε μελλοντικούς τίτλους Activision. Εξάλλου, δεν πλήρωσε σχεδόν 70 δισεκατομμύρια δολάρια για να μην χρησιμοποιήσει αυτούς τους τίτλους ως περιουσιακά στοιχεία.

Και έχουμε επίσης ένα προηγούμενο καθώς το Starfield έγινε αποκλειστικό Xbox και PC μετά την εξαγορά της Bathesda από τη Microsoft.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *