H  Dell ανακοίνωσε  νέα μοντέλα της σειράς Alienware

H Dell ανακοίνωσε νέα μοντέλα της σειράς Alienware

Σήμερα στην έκθεση CES, μαζί με την Nvidia, η Dell ανακοίνωσε τα τελευταία προϊόντα της σειράς Alienware που απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε gamers. Τα νέα μοντέλα είναι το Alienware m15 και m17 και το πιο σημαντικό από τα στοιχεία είναι ότι έχουνε κάρτα γραφικών της σειράς NVIDIA GeForce 30.

Παρόλο που ο επεξεργαστής τους δεν αλλάζει καθώς χρησιμοποιούν ακόμα της οικογένειας Intel Comet λέει H , τα νέα προϊόντα αποκτούν μία πιο γρήγορη μνήμη και ένα μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο που φτάνει τα 4 ΤΒ. Όσο αφορά την ψύξη η σειρά προϊόντων Alienware προωθεί περισσότερο την τέταρτη νέα τεχνολογίας Cryo-Tech

Όσο αφορά το προϊόν m17 -που έχει μία οθόνη 17,3 ιντσών- η συχνότητα λειτουργίας του είναι στα 360 Hz ενώ η ανάλυση της οθόνης φτάνει σε FHD. Από την άλλη, το m15 έχει μία οθόνη με refresh rate 300 Hertz. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να λειτουργήσουν σε ανάλυση 4K με refresh rate στα 60hz. Τέλος μόνο το μοντέλο με τις 15,6 ίντσες είναι διαθέσιμο με οθόνη OLED καθώς ακόμα δεν μπορεί να κατασκευαστεί οθόνη OLED 17,3 ιντσών. 

Τα δύο προϊόντα της σειράς αναμένεται να είναι διαθέσιμα 26 Ιανουαρίου και ξεκινούν και τα δύο με τιμή 2.200 δολάρια 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *