Η OnePlus θα κυκλοφορήσει σύντομα φθηνές έξυπνες τηλεοράσεις στην Ινδία

Η OnePlus θα κυκλοφορήσει σύντομα φθηνές έξυπνες τηλεοράσεις στην Ινδία

Τον περασμένο μήνα, αναφέραμε ότι η OnePlus εργάζεται σε μια νέα οικονομικά τηλεόραση για χρήστες στην Ινδία. Τώρα, η εταιρεία φαίνεται να έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην κατασκευή της καθώς η πρώτη εμφάνιση φαίνεται να έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τον Ινδό tipster Ishan Agarwal, ο οποίος είναι ενήμερος με όλες τις προηγούμενες διαρροές του, η νέα τηλεόραση OnePlus Y1S θα διατίθεται σε δύο μεγέθη: μέγεθος οθόνης 32 ιντσών και οθόνη 43 ιντσών. Το νέο Y1S έχει πολλές ομοιότητες με την τρέχουσα σειρά OnePlus TV Y όσον αφορά τη συνολική εμφάνιση.

Οι εικόνες εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στο OnePlus Connect APK έκδοση 1.7.0., ωστόσο, εκτός από τις εικόνες, δεν έχουμε τις λεπτομέρειες των προδιαγραφών του μέσω αυτού. Όμως γνωρίζουμε ήδη κάποιες λεπτομέρειες για τη νέα οικονομικά έξυπνη τηλεόραση, χάρη σε προηγούμενες διαρροές.

Οι νέες έξυπνες τηλεοράσεις προϋπολογισμού θα διαθέτουν οθόνη HDR10+ και Dolby Audio. Άλλα χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνουν ηχεία 20W, Android TV 11.0 out of the box, υποστήριξη WiFi διπλής ζώνης για συνδεσιμότητα.

Το OnePlus Y1S 43 ιντσών αναμένεται να κοστίζει περίπου 25.000 Rs στην Ινδία, ενώ το μοντέλο 32 ιντσών θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με περίπου 20.000 Rs.

Τον περασμένο μήνα, αναφέραμε ότι η OnePlus εργάζεται σε μια νέα τηλεόραση προϋπολογισμού για χρήστες στην Ινδία. Τώρα, η εταιρεία φαίνεται να έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην κατασκευή της καθώς η πρώτη εμφάνιση φαίνεται να έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Κοιτάζοντας την τιμή, είναι προφανές ότι η εταιρεία στοχεύει να ανταγωνιστεί μάρκες όπως η Xiaomi, η Realme πιο επιθετικά στην προσιτή κατηγορία. Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν τα δύο επερχόμενα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων δίνουν στην OnePlus ένα πλεονέκτημα έναντι δημοφιλών εμπορικών σημάτων όπως η Xiaomi στην προσιτή κατηγορία.

Η εταιρεία τεχνολογίας Shenzhen αναμένεται να κυκλοφορήσει το Y1S το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *