Το iPhone 15 Pro θα έχει 5x κάμερα περισκοπίου, προβλέπει αναλυτής

Το iPhone 15 Pro θα έχει 5x κάμερα περισκοπίου, προβλέπει αναλυτής

Οι αναφορές για την Apple που λανσάρει το iPhone 15 Pro το 2023 με κάμερα περισκοπίου δεν είναι κάτι καινούργιο. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες, που προέρχονται από τον αναλυτή Jeff Pu, δήλωσαν ότι η Apple δοκιμάζει πρωτότυπα και δείγματα εξαρτημάτων τηλεφακών 5x. Η τελική απόφαση για το ποιος θα είναι ο κατασκευαστής αναμένεται τον Μάιο του 2022. 

H κάμερα τηλεφακού του iPhone 15 Pro θα έχει φακό περισκοπίου 5x το 2023

Όταν εγκριθούν τα εξαρτήματα, θα συμπεριληφθούν στα «high-end μοντέλα της σειράς iPhone 2023 ”, που θα πρέπει να σημαίνει τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Ο πιθανός κατασκευαστής του φακού θα είναι η Lante Optics και οι προσδοκίες είναι 100 εκατομμύρια μονάδες που θα κατασκευαστούν μόνο για την Apple.

Οι φακοί Periscope δεν είναι καινούργιοι με πολλά smartphone Android που διαθέτουν ένα από αυτά – επιτρέπουν τη διάταξη οπτικών μακρότερων τηλεφακών να τοποθετούνται οριζόντια και έτσι να χωρούν σε μοντέρνα λεπτά τηλέφωνα.

Ενώ τα τηλέφωνα Android έχουν υιοθετήσει την τεχνολογία εδώ και αρκετά χρόνια, η Apple προσπαθεί παραδοσιακά να τελειοποιήσει μια λειτουργία πριν την εφαρμόσει και πρώτα, πρέπει να δούμε την άποψή της για το pixel-binning με την επερχόμενη κάμερα 48 MP στην κατηγορία iPhone του 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *