Τα OnePlus 9 και 9 Pro λαμβάνουν νέα ενημέρωση με ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Ιανουαρίου και ένα τεράστιο αρχείο αλλαγών

Τα OnePlus 9 και 9 Pro λαμβάνουν νέα ενημέρωση με ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Ιανουαρίου και ένα τεράστιο αρχείο αλλαγών

Σήμερα η OnePlus ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας ενημέρωσης λογισμικού για τις τελευταίες ναυαρχίδες της (εκτός Κίνας), τα OnePlus 9 και 9 Paro που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Το νέο λογισμικό φέρει την ετικέτα C.44 σε όλες τις παγκόσμιες αγορές.

Αυτό φέρνει μαζί του το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2022, το οποίο είναι ευπρόσδεκτο καθώς βρισκόμαστε ακόμα στον Ιανουάριο. Είναι επίσης πιθανώς η ενημέρωση με το μεγαλύτερο ημερολόγιο αλλαγών που έχουμε δει ποτέ από την OnePlus.  

Στην ανάρτηση που ανακοινώνει την κυκλοφορία, η OnePlus λέει ότι “αυτή η νέα έκδοση επιλύει μερικά από τα εκκρεμή ζητήματα”, που σημαίνει ότι δεν είναι όλα, αλλά είναι σίγουρα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η εταιρεία σημειώνει επίσης ότι ορισμένα από τα στοιχεία του καταλόγου αλλαγών ισχύουν μόνο για μοντέλα στην περιοχή της ΕΕ, αλλά παραλείπει να αναφέρει ποια ακριβώς.

Εν πάση περιπτώσει, μπορείτε να περιμένετε βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, πιο ομαλή διαδικασία ξεκλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα, καλύτερη κινούμενη εικόνα φόρτισης, λιγότερη καθυστέρηση κύλισης στην περιοχή ειδοποιήσεων, προσθήκη τριών ρυθμιζόμενων επιπέδων για Dark mode και πολλά πράγματα που προστίθενται και διορθώνονται στο Ράφι. Η λειτουργία Work Life Balance είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες, με αυτόματη εναλλαγή λειτουργίας και προσαρμοσμένα προφίλ ειδοποιήσεων εφαρμογών. Λαμβάνετε επίσης βελτιώσεις στην κάμερα, τη συνδεσιμότητα 5G, τη λειτουργία Canvas AOD και την εφαρμογή Gallery.

Όπως πάντα, η over-the-air διάθεση της ενημέρωσης θα είναι σταδιακή, φτάνοντας σε ένα μικρό ποσοστό συσκευών σήμερα, με μια ευρύτερη διάθεση να προγραμματίζεται σε λίγες μέρες, εάν τίποτα δεν πάει τρομερά στραβά.

One thought on “Τα OnePlus 9 και 9 Pro λαμβάνουν νέα ενημέρωση με ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Ιανουαρίου και ένα τεράστιο αρχείο αλλαγών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *