Διαρροή πλήρους φύλλου προδιαγραφών του Lenovo Legion Y90, επιβεβαιωμένη μνήμη RAM 18 GB

Διαρροή πλήρους φύλλου προδιαγραφών του Lenovo Legion Y90, επιβεβαιωμένη μνήμη RAM 18 GB

Το gaming smartphone Lenovo Legion Y90 έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών διαρροών και teaser τις τελευταίες δύο περίπου εβδομάδες, αλλά τώρα έχουμε το πιο εκτεταμένο μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι για τη νομιμότητα της διαρροής, αλλά ο tipster έχει καλό ιστορικό, επομένως είμαστε πρόθυμοι να του δώσουμε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

Προς έκπληξη κανενός, το Snapdragon 8 Gen 1 θα τροφοδοτεί το ακουστικό σε συνδυασμό με έως και 18 GB μνήμης RAM που μπορεί να αυξηθεί έως και 22 GB χρησιμοποιώντας τη δυναμική επέκταση RAM στο Android. Η οθόνη 6,92″ Samsung E4 AMOLED λειτουργεί στα 144 Hz και υποστηρίζει ρυθμό δειγματοληψίας αφής 720 Hz. Με άλλα λόγια, είναι σε μεγάλο βαθμό η ίδια με το Legion 2 Pro του περασμένου έτους.

Η ρύθμιση της κάμερας είναι επίσης αμετάβλητη – μπροστινή κάμερα 44 MP, κύρια λήψη 64 MP σε συνδυασμό με 1 μονάδα υπερευρείας.

Υπάρχει επίσης μια σύντομη αναφορά στην αναβαθμισμένη λύση ψύξης με ανεμιστήρα και στα φυσικά πλήκτρα. Με την αυτόματη μετάφραση, τα πλήκτρα μπορεί να είναι έξι αυτήν τη φορά αντί για τέσσερα. Ίσως χρειαστεί να αρχίσετε να μεγαλώνετε γρήγορα τα δάχτυλά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *