Το Realme Pad θα πάρει Android 12 τελικά, αποκάλυψε το χρονικό πλαίσιο ενημέρωσης

Το Realme Pad θα πάρει Android 12 τελικά, αποκάλυψε το χρονικό πλαίσιο ενημέρωσης

Το Realme Pad θα πάρει Android 12 τελικά, αποκάλυψε το χρονικό πλαίσιο ενημέρωσης

Η Realme αποκάλυψε το πρώτο της tablet με το όνομα Realme Pad τον περασμένο Σεπτέμβριο με Android 11. Και ενώ η Realme δεν είχε υποσχεθεί για τις ενημερώσεις της έκδοσης τότε, ένας υπάλληλος της εταιρείας είπε πρόσφατα ότι το Realme Pad δεν θα λάβει Android 12, απογοητεύοντας όλους όσους το αγόρασαν. Όμως η Realme επιβεβαίωσε σήμερα ότι το Realme Pad θα αποκτήσει όντως Android 12, δίνοντας έναν αναστεναγμό ανακούφισης στους χρήστες του tablet.

Αν και αυτά είναι σίγουρα καλά νέα, οι χρήστες του Realme Pad θα πρέπει να περιμένουν μήνες αφού το Android 12 θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2022, δηλαδή κάποια στιγμή μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου. Δεν είναι επίσης σαφές εάν το Android 12 θα είναι η τελευταία ενημέρωση έκδοσης για το Realme Pad ή εάν η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και το Android 13. Απευθυνθήκαμε στη Realme για διευκρίνιση και η εταιρεία είπε ότι δεν έχει κανένα σχέδιο για το Android 13 αυτήν τη στιγμή.

Η Realme αποκάλυψε ότι το Android 12 θα φέρει μια βελτιωμένη οθόνη κλειδώματος και διεπαφή χρήστη ειδοποιήσεων στο Realme Pad με στιγμιότυπα οθόνης κύλισης, αποκλειστική λειτουργία με το ένα χέρι και βελτιωμένα widget.

Επιπλέον, η Realme υποσχέθηκε να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας για τρία χρόνια στο Realme Pad, αλλά το πόσο συχνά θα τις κυκλοφορεί η νέα μάρκα μένει να φανεί.

Παρά το γεγονός ότι ήταν προϊόν πρώτης γενιάς, μας άρεσε το Realme Pad όταν το αξιολογήσαμε και το tablet κέρδισε επίσης μια θέση στη λίστα μας με τα καλύτερα tablet του 2021. Μπορείτε να διαβάσετε τη λεπτομερή κριτική μας για το Realme Pad εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά ή να παρακολουθήσετε την κριτική βίντεο που συνδέεται παρακάτω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *