Η Microsoft ακυρώνει την κυκλοφορία του Azure Sphere OS έκδοση 22.01- η  έκδοση 22.02 θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο

Η Microsoft ακυρώνει την κυκλοφορία του Azure Sphere OS έκδοση 22.01- η έκδοση 22.02 θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης του Azure Sphere έχει ακυρωθεί. Η ενημέρωση που επρόκειτο να κυκλοφορήσει στους Azure Sphere θα ήταν η έκδοση 22.01 του Azure Sphere OS.

Προηγουμένως, αυτή η έκδοση είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για γενική διαθεσιμότητα στις 26 Ιανουαρίου. Ωστόσο, η Microsoft απέτυχε να το κυκλοφορήσει την προγραμματισμένη ημέρα, δηλώνοντας ότι η νέα έκδοση δεν πέρασε τον ποιοτικό έλεγχο. Επιβεβαίωσε επίσης ότι ένα πρόβλημα στο κανάλι Retail Eval οδήγησε στην ακύρωση της κυκλοφορίας στις 22.01.

Σχολιάζοντας την ακύρωση, η Microsoft δήλωσε:

Κατά την περίοδο αξιολόγησης για τις 22.01, ένας πελάτης ανέφερε διαλείπουσες αποτυχίες σύνδεσης δικτύου κατά τη διαδικασία ενημέρωσης του λειτουργικού συστήματος κατά τη χρήση της διεπαφής Ethernet ENC28J60 για σύνδεση στο Διαδίκτυο. Για να τηρήσουμε τα ποιοτικά μας πρότυπα, ακυρώνουμε την έκδοση 22.01 όσο το διερευνούμε αυτό.

Επιπλέον, επεσήμανε ότι οι ενημερώσεις που επρόκειτο να έρθουν με την έκδοση 22.01 ήταν μικρές και καμία από αυτές δεν ήταν κρίσιμες ενημερώσεις ασφαλείας. Η Microsoft δήλωσε επίσης ότι η ροή Retail Eval θα συνεχίσει να παρέχει την έκδοση 22.01 μέχρι να κυκλοφορήσει η επόμενη έκδοση.

Αν και η έκδοση 22.01 δεν θα κυκλοφορήσει, ο τεχνολογικός γίγαντας έχει διαβεβαιώσει τους χρήστες του Azure Sphere ότι η έκδοση 22.02 θα κυκλοφορήσει σε σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *