Τα Windows 11 θα μπορούσαν ακόμα να αποκτήσουν τα 3D Fluent emojis της Microsoft

Τα Windows 11 θα μπορούσαν ακόμα να αποκτήσουν τα 3D Fluent emojis της Microsoft

Τα Windows 11 έλαβαν πρόσφατα υποστήριξη για νέα emoji που είναι σύμφωνα με το Fluent Design Langauge της Microsoft. Ως μέρος της ενημέρωσης emoji, η Microsoft έχει αντικαταστήσει τα emoji με συνδετήρες χαρτιού με το Clippy από το Microsoft Office και έχει ενεργοποιήσει την υποστήριξη για το Emoji 13.1 με την ενημέρωση των Windows 11 Νοεμβρίου 2021.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα νέα λαμπερά emoji των Windows 11 με τη συντόμευση πληκτρολογίου πλήκτρο Windows + τελεία (πλήρης στάση). Αυτά τα νέα emoji έχουν μοντέρνα εμφάνιση και ταιριάζουν με την εμφάνιση και την αίσθηση των Windows 11, και είναι επίσης ωραίο να βλέπετε μια νέα δυνατότητα για να εξατομικεύσετε το χρώμα του emoji σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ίσως θυμάστε ότι η Microsoft υποσχέθηκε στην πραγματικότητα τρισδιάστατα emojis για τα Windows 11 το 2021, και ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων ήταν ενθουσιασμένος. Ωστόσο, η Microsoft απέτυχε να παραδώσει το υποσχόμενο emoji Fluent Design σε στυλ 3D και οι χρήστες των Windows 11 μπορούν επί του παρόντος να δοκιμάσουν απλά 2D emoji.

Οι αξιωματούχοι της Microsoft διευκρίνισαν ότι τα τρισδιάστατα emoji δεν έπρεπε ποτέ να αποστέλλονται στα Windows και η ομάδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε «λάθος γραφικά». Η Microsoft ζήτησε συγγνώμη για το σφάλμα, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα τρισδιάστατων emojis.

Αυτό προέρχεται από τον Nando Costa της Microsoft, ο οποίος πρότεινε ότι στην πραγματικότητα θα υπάρξει μια ενημέρωση των Windows 11 με υποστήριξη για 3D emojis. Σε μια ανάρτηση ιστολογίου στο LinkedIn, ο αξιωματούχος της Microsoft εξήγησε ότι η δουλειά των emoji δεν έχει τελειώσει και η Microsoft σχεδιάζει να δημιουργεί νέα σχέδια κάθε χρόνο με βάση τις νέες εκδόσεις Unicode.

Η Microsoft θα διερευνήσει και τις δικές της αποκλειστικές ιδέες. Επιπλέον, ο Nando Costa της Microsoft έγραψε στο Twitter για να διευκρινίσει ότι τα τρισδιάστατα emoji που κυκλοφόρησαν αρχικά πέρυσι θα μπορούσαν ακόμα να έρθουν στα Windows 11.

«Ευχαριστώ και συμφωνήσαμε! Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό», είπε ο σε μια απάντηση σε έναν χρήστη που ήθελε να δει τρισδιάστατα emojis στα Windows 11.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *