Οι παγκόσμιες παραλλαγές του OnePlus 10 Pro ενδέχεται να μην εκτελούν το “Unified OS” από την αρχή

Οι παγκόσμιες παραλλαγές του OnePlus 10 Pro ενδέχεται να μην εκτελούν το “Unified OS” από την αρχή

To OnePlus 10 Pro έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα πρώτα, αλλά οι χρήστες εκτός της χώρας δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ περισσότερο για να πραγματοποιηθεί η παγκόσμια κυκλοφορία. Ωστόσο, θα υπάρχει μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των παραλλαγών του smartphone για παγκόσμια αλλά και για την αγορά της Κίνας. Ενώ το OnePlus 10 Pro στην Κίνα εκτελεί το ColorOS 12 της OPPO εκτός συσκευασίας, η παγκόσμια παραλλαγή θα εκκινήσει ένα διαφορετικό δέρμα Android.

Προηγουμένως, ακούσαμε φήμες ότι θα τρέχει το νέο “Unified OS” από το κουτί, αλλά ο δημοφιλής Ινδός tipster Yogesh Brar είπε πρόσφατα στην 91mobiles ότι το Unified OS έχει καθυστερήσει, με αποτέλεσμα η παγκόσμια παραλλαγή του OnePlus 10 Η Pro θα προσφέρει το OxygenOS 12 από το κουτί. Η OnePlus πιθανότατα θα κυκλοφορήσει την ενημέρωση Unified OS σε μεταγενέστερη ημερομηνία, αν και δεν γνωρίζουμε πότε οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο δέρμα Android.

Ωστόσο, ο tipster δεν έχει μοιραστεί τίποτα σχετικά με το γιατί η OnePlus καθυστέρησε την εμφάνιση του Android.

Η OnePlus δεν έκανε ανακοινώσεις σχετικά με την αποκάλυψη του νέου Unified OS, ούτε η εταιρεία είπε κάτι για την καθυστέρηση. Ίσως θέλετε να επιλέξετε να πιστέψετε ότι οι φήμες είναι αληθινές, επειδή ο Brar έχει άψογο ιστορικό στο να μας παρέχει ακριβείς πληροφορίες. Τούτου λεχθέντος, τα πράγματα αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς στον τομέα της τεχνολογίας, επομένως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε εντελώς την πιθανότητα το OnePlus 10 Pro να τρέχει Unified OS από την επίσημη κυκλοφορία του.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Unified OS θα είναι αποτέλεσμα της συγχώνευσης του OxygenOS και του ColorOS. Πέρυσι, η εταιρεία είχε υποσχεθεί ότι το νέο skin Android θα ήταν τόσο καθαρό και ελαφρύ όσο πριν. Εκτός από τα νέα της ναυαρχίδα smartphone, η εταιρεία υποσχέθηκε επίσης να διαθέσει το νέο ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα σε ορισμένες από τις παλαιότερες ναυαρχίδες της, αν και ποιες συσκευές θα λάβουν την ενημέρωση είναι ακόμα άγνωστο. Η OnePlus θα μοιραστεί περισσότερα όταν η εταιρεία ανακοινώσει το νέο skin Android.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *