Η νέα καρτέλα του Microsoft Edge δείχνει το βίντεο της ημέρας του Bing και δείτε πώς μπορείτε να το ενεργοποιήσετε

Η νέα καρτέλα του Microsoft Edge δείχνει το βίντεο της ημέρας του Bing και δείτε πώς μπορείτε να το ενεργοποιήσετε

Δεν είναι συχνά που η Microsoft ξεχνά να αναφέρει μια νέα δυνατότητα που προσθέτει στα προγράμματα περιήγησής της, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία ξέχασε να επισημάνει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στο τη νέα καρτέλα του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge. Αλλά χάρη στον YouTuber BrenTech, ο οποίος ανακάλυψε τη δυνατότητα τον Οκτώβριο του 2021, οι χρήστες του Edge μόλις είχαν την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν την επιλογή “Εικόνα ή βίντεο της ημέρας” στη νέα σελίδα καρτέλας του Edge.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, θα αναπαράγει το βίντεο της ημέρας του Bing σε βρόχο στη σελίδα της νέας καρτέλας όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή. Μπορείτε να κάνετε παύση του βίντεο πατώντας ένα κουμπί παύσης όταν δεν σας αρέσει. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη σελίδα της νέας καρτέλας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, μπορεί να σας δείξει όλα τα τελευταία νέα για να σας κρατά ενήμερους για το τι συμβαίνει.

Η νέα επιλογή “Εικόνα ή βίντεο της ημέρας” είναι πλέον διαθέσιμη στο Edge 97 ή μεταγενέστερη έκδοση. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε διαφορετικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των Stable, Beta, Dev ή Canary. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.

Η επιλογή προβολής του βίντεο της ημέρας του Bing μπορεί να ενεργοποιηθεί ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε μια νέα καρτέλα στη Microsoft
  2. Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις εικονίδιο
  3. Επιλέξτε Προσαρμοσμένη
  4. επιλογή εικόνας ή βίντεο της ημέρας.
  5. Φορτώστε ξανά τη σελίδα νέας καρτέλας ή ανοίξτε μια άλλη νέα καρτέλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *