Το νέο iPhone SE 2022 μπορεί να μοιάζει κάπως έτσι

Το νέο iPhone SE 2022 μπορεί να μοιάζει κάπως έτσι

Η Apple φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο iPhone SE 5G το πρώτο εξάμηνο του 2022 και θα είναι το φθηνότερο iPhone 5G της εταιρείας. Τώρα, με βάση ό,τι έχουν υποδείξει προηγούμενες διαρροές, ο γραφίστας Jermaine Smit σε συνεργασία με τη Letsgodigital, έφτιαξαν μια πρόσφατα σειρά εικόνων προϊόντων για το τι θα μπορούσε να είναι το νέο iPhone SE 2022.

Ενώ οι εικόνες του προϊόντος φαίνονται εκπληκτικές, το νέο iPhone SE 2022 είναι σε μεγάλο βαθμό εμπνευσμένο από το σχέδιο του προκατόχου του. Οι εικόνες του προϊόντος είναι σύμφωνες με τις προηγούμενες φήμες που προτάθηκαν – ότι το iPhone SE 2022 επόμενης γενιάς θα μοιάζει με τον προκάτοχό του. Έτσι, το νέο μοντέλο SE θα διαθέτει τα ίδια χοντρά πλαίσια και ένα μεγάλο κουμπί αρχικής οθόνης με Touch ID.

iPhone SE 2022 concept

Άλλα σχεδιαστικά στοιχεία που η Apple αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητα στο νέο iPhone SE 2022 είναι η στρογγυλεμένη γωνία, το γυάλινο πίσω κάλυμμα και το μέγεθος της οθόνης, όπως φαίνεται στις εικόνες του προϊόντος.

iPhone SE 2022

Αντί για το σχεδιασμό, η εταιρεία θέλει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στα σημαντικά κομμάτια υλικού. Η εταιρεία φέρεται να εισαγάγει το αστραπιαία τσιπ A15 Bionic στο επερχόμενο μοντέλο SE 2022, το ίδιο τσιπ που χρησιμοποιεί το τελευταίο iPhone 13 για να αντλήσει υπολογιστική ισχύ. Το iPhone μπορεί επίσης να προσφέρει 128 GB μνήμης αποθήκευσης ως στάνταρ σε σύγκριση με 64 GB στο iPhone SE 2020. Επιπλέον, λέγεται ότι διαθέτει 5G για συνδεσιμότητα, αλλά δυστυχώς, δεν υπάρχει τίποτα νέο πέρα ​​από αυτές τις αλλαγές.

Εάν οι φήμες πρέπει να γίνουν πιστευτές, η Apple σχεδιάζει να εισαγάγει μια αναθεώρηση σχεδιασμού στο iPhone SE 3 τον επόμενο χρόνο, αν και δεν έχει βγει τίποτα συγκεκριμένο σχετικά με τον ακριβή σχεδιασμό. Ωστόσο, ορισμένες φήμες υποδηλώνουν ότι το iPhone SE 3 τέταρτης γενιάς θα αντλήσει κάποια σχεδιαστική έμπνευση από το iPhone 11.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *