Samsung Galaxy A53 5G : λαμβάνει περισσότερες πιστοποιήσεις, μπορεί να κυκλοφορήσει με φορτιστή 25W

Samsung Galaxy A53 5G : λαμβάνει περισσότερες πιστοποιήσεις, μπορεί να κυκλοφορήσει με φορτιστή 25W

Το Galaxy A53 5G της Samsung κυριολεκτικά διαρρέει εδώ και μήνες σε αυτό το σημείο, και ωστόσο δεν είναι ακόμη επίσημο. 

Σήμερα, η συσκευή έχει πιστοποιηθεί τόσο από την NBTC όσο και από την FCC. Το τελευταίο από αυτά είναι ενδιαφέρον, επειδή το smartphone επισκέφτηκε τους οργανισμούς πιστοποίησης  μαζί με έναν φορτιστή 25W. Αυτό υποδηλώνει έντονα ότι τουλάχιστον μία έκδοση του A53 μπορεί να διατίθεται με φορτιστή 25W στο κουτί. Μπορεί απλώς η FCC να ήθελε να δει πώς συμπεριφέρεται το τηλέφωνο όταν συνδυάζεται με φορτιστή που υποστηρίζει την ίδια μέγιστη φόρτιση ή κάτι τέτοιο.

Η  Samsung  θα μπορούσε απλώς να στείλει το A53 5G χωρίς καθόλου φορτιστή – η ναυαρχίδα S σειρά ήταν έτσι για λίγο και οι άνθρωποι εξακολουθούν να αγοράζουν .

Εν πάση περιπτώσει, αυτές οι νέες πιστοποιήσεις επιβεβαιώνουν ότι μια έκδοση του Galaxy A53 5G έχει τον αριθμό μοντέλου SM-A536E/DS, όπου αυτό το “DS” θα πρέπει να σημαίνει λειτουργικότητα διπλής SIM.

Προηγούμενες φήμες έλεγαν ότι το τηλέφωνο έρχεται με οθόνη AMOLED 6,46 ιντσών FHD+ 120 Hz, οπτικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, Exynos 1200 SoC, ρύθμιση τετραπλής πίσω κάμερας (με κύριο αισθητήρα 64 MP), κάμερα selfie 12 MP , και φυσικά υποστήριξη για φόρτιση 25W. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι πιθανό να είναι 5.000 mAh

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *