Η Blizzard επιβεβαιώνει ότι το «Warcraft» θα κυκλοφορήσει φέτος για κινητά

Η Blizzard επιβεβαιώνει ότι το «Warcraft» θα κυκλοφορήσει φέτος για κινητά

Στο δελτίο τύπου για τα οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου 2021, η Activision Blizzard αποκάλυψε ότι έχει σχέδια να κυκλοφορήσειτοe Warcraft για κινητά κάποια στιγμή μέσα στο έτος. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Bobby Kotick , είπε στους επενδυτές πριν από ένα χρόνο ότι ο προγραμματιστής δημιούργησε «πολλαπλές Warcraft », που ήταν ήδη σε προηγμένη ανάπτυξη τότε. Η Blizzard δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τα παιχνίδια και ένα πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, επομένως δεν είναι σαφές εάν τα σχέδια κυκλοφορίας της περιλαμβάνουν όλες αυτές τις εμπειρίες ή μόνο λίγες. 

Το μόνο μέρος των αποτελεσμάτων κερδών της εταιρείας που αναφέρει το franchise σε κινητά είναι:

Η Blizzard σχεδιάζει σημαντικό νέο περιεχόμενο για το franchise Warcraft το 2022, συμπεριλαμβανομένων νέων εμπειριών στο World of Warcraft και στο Hearthstone και την εισαγωγή ολοκαίνουργιου περιεχομένου Warcraft για κινητά. τα χέρια των παικτών για πρώτη φορά».

Υπήρχαν φήμες για ένα Warcraft για κινητά τουλάχιστον από το 2017. Το 2018, κυκλοφόρησαν αναφορές ότι η Blizzard εργαζόταν σε μια καταχώρηση για φορητές συσκευές για το franchise που θα είναι παρόμοια με το Pokémon Go, πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι πρόκειται για τίτλο επαυξημένης πραγματικότητας. Σύμφωνα με μια Kotaku , αναπτύχθηκε από μια ομάδα “επώασης” που σχηματίστηκε όταν ο συνιδρυτής Allen Adham επέστρεψε στην εταιρεία το 2016. Η ομάδα ήταν επίσης πίσω από το παιχνίδι για κινητά Diablo Immortal που βγαίνει και φέτος. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *