Το Microsoft Outlook για Android αποκτά τη δυνατότητα προβλέψεων κειμένου με την πιο πρόσφατη ενημέρωση

Το Microsoft Outlook για Android αποκτά τη δυνατότητα προβλέψεων κειμένου με την πιο πρόσφατη ενημέρωση

Η εφαρμογή Microsoft Outlook έλαβε μια ενημέρωση για το Android, προσθέτοντας μια χρήσιμη νέα δυνατότητα για να βοηθά τους χρήστες να συνθέτουν γρήγορα μηνύματα email. Η ενημέρωση δεν περιλαμβάνει άλλες νέες δυνατότητες πέρα ​​από αυτό, δυστυχώς.

Μεταφέροντας την εφαρμογή Outlook στην έκδοση 4.2203.2, η ενημέρωση προσθέτει τη χρήσιμη λειτουργία προβλέψεων κειμένου. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η δυνατότητα εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και μειώνει τα ορθογραφικά και γραμματικά λάθη καθώς πληκτρολογείτε κάνοντας προτάσεις. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποδεχτείτε τις προτάσεις σύροντας προς τα αριστερά. Και αν δεν θέλετε να αποδεχτείτε το προτεινόμενο κείμενο, μπορείτε να συνεχίσετε να πληκτρολογείτε αυτό που σκοπεύετε να γράψετε και η πρόταση θα εξαφανιστεί.

Η νέα δυνατότητα πρόβλεψης κειμένου είναι διαθέσιμη για το πρόγραμμα-πελάτη ιστού του Outlook από το 2020. Και τώρα, μετά από σχεδόν δύο χρόνια, η εταιρεία την κάνει επιτέλους διαθέσιμη για χρήστες Android. Η Microsoft χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να προβλέψει τι σκοπεύετε να πληκτρολογήσετε στη συνέχεια.

Ωστόσο, οι αναγνώστες μας δεν πρέπει να συγχέουν τις προβλέψεις κειμένου με τις προτεινόμενες απαντήσεις. Αυτό που κάνει η λειτουργία προτεινόμενων απαντήσεων είναι ότι χρησιμοποιεί ένα μοντέλο μηχανικής εκμάθησης για να εμφανίζει τρεις γρήγορες απαντήσεις όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα στο email σας που μπορεί να απαντηθεί με ένα σύντομο μήνυμα. Το Outlook για Android υποστηρίζει πλέον τόσο τις προτεινόμενες απαντήσεις όσο και τις προβλέψεις κειμένου.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να δείτε το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών για το Microsoft Outlook Έκδοση 4.2203.2 παρακάτω:

Καθώς πληκτρολογείτε, το Outlook Mobile μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και να μειώσετε τα ορθογραφικά και γραμματικά λάθη κάνοντας προτάσεις που μπορείτε εύκολα να αποδεχτείτε και να εισαγάγετε στο email σας.

Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Microsoft Outlook στο smartphone και τα tablet Android που διαθέτετε, μεταβαίνοντας στο Google Play Store. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε την εφαρμογή από εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *