H σειρά Samsung Galaxy Tab S8 είναι πλέον επίσημη

H σειρά Samsung Galaxy Tab S8 είναι πλέον επίσημη

H Samsung παρουσίασε επίσημα τη σειρά Galaxy Tab S8 στην εκδήλωσή της Unpacked 2022. Η σειρά περιλαμβάνει τρεις συσκευές – το Galaxy Tab S8, το Tab S8+ και το Tab S8 Ultra.

Το Galaxy Tab S8 Ultra είναι η πιο ακριβή και γεμάτη δυνατότητες συσκευή στη σειρά, παρόμοια με αυτό που κάνει η Samsung με τα τηλέφωνά της. Περιλαμβάνει οθόνη super AMOLED 14,6 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και 240 pixel ανά ίντσα. Διαθέτει έως και 16 GB μνήμης RAM, 512 GB αποθηκευτικού χώρου και τροφοδοτείται από το τελευταίο τσιπ Snapdragon Gen 1 της Qualcomm, το ίδιο και στη νέα σειρά Galaxy S22.

Galaxy Tab S8 Ultra

Υπάρχουν διπλές κάμερες 12MP στο μπροστινό μέρος που βρίσκονται μέσα σε μια εγκοπή και διπλές κάμερες στο πίσω μέρος επίσης. Το Tab S8 Ultra διαθέτει επίσης τρία μικρόφωνα με υποστήριξη για ακύρωση θορύβου και τετραπλά ηχεία που ρυθμίζονται ήχο από την AKG.

Το Galaxy Tab S8 διαθέτει οθόνη 11 ιντσών ενώ το Tab S8 Plus έχει οθόνη 12,4 ιντσών. Και τα δύο tablet διαθέτουν οθόνη LTPS (η οποία είναι βασικά η έκδοση IPS της Samsung) που λειτουργεί με ρυθμούς ανανέωσης 120 Hz. Οι συσκευές περιλαμβάνουν ήχο με τέσσερα ηχεία ρυθμισμένο από την AKG, και διαθέτουν έως και 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου που μπορούν να επεκταθούν έως και 1 TB με κάρτα microSD.

Και τα τρία tablet διαθέτουν σχεδιασμό με γυάλινη πρόσοψη και μεταλλική πλάτη με ισχυρά και στιβαρά πλαίσια κατασκευασμένα από Armor Aluminium της Samsung. Το Ultra είναι το πιο λεπτό από τα τρία σε πάχος μόλις 5,5 mm, περίπου 0,4 mm πιο λεπτό από το iPad Pro. Η λεπτή σχεδίαση δυστυχώς σημαίνει ότι η Samsung έχει παραλείψει την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm σε όλη τη σειρά.

Galaxy Tab S8

Η σειρά Tab S8 υποστηρίζει φόρτιση 45 W με το Tab S8 να έρχεται με μπαταρία 8.000 mAh, το Tab S8+ με μπαταρία 10.090 mAh και το Tab S8 Ultra με μπαταρία 11.200 mAh. Κάθε μία από τις συσκευές αποστέλλεται με ένα στυλό S, ενώ η υποστήριξη αξεσουάρ περιλαμβάνει το πληκτρολόγιο του εξωφύλλου βιβλίου και το προστατευτικό όρθιο κάλυμμα.

Τα tablet ξεκινούν από λιανική τιμή 699,99 $ για το Tab S8, 899,99 $ για το Tab S8 Plus ενώ το Tab S8 Ultra θα ξεκινά από 1.099,99 $. Οι επιλογές χρωμάτων για το Tab S8 και το Tab S8+ περιλαμβάνουν το Graphite, το Pink Gold και το Silver. Το Tab S8 Ultra έρχεται με μία μόνο επιλογή χρώματος Graphite.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε τις συσκευές από σήμερα, 9 Φεβρουαρίου. Στις ΗΠΑ, μπορείτε να αποκτήσετε ένα Galaxy Buds Live όταν προπαραγγείλετε τα Tab S8 και S8+, ενώ το Tab S8 Ultra θα συνοδεύεται από δωρεάν κάλυμμα πληκτρολογίου και φορητό SSD 500 GB .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *