Το Honor Magic 4 εμφανίζεται στο νέο teaser και στην λίστα Geekbench

Το Honor Magic 4 εμφανίζεται στο νέο teaser και στην λίστα Geekbench

Η MWC 2022 απέχει μόλις λίγες εβδομάδες και η Honor είναι μία από τις μάρκες που θα διοργανώσουν μια προσωπική εκδήλωση όπου θα δούμε το ντεμπούτο της νέας ναυαρχίδας της σειράς Magic. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Honor, Τζορτζ Ζάο, δημοσίευσε στο Facebook ένα νέο teaser για την επερχόμενη συσκευή, το οποίο για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει ότι θα τροφοδοτείται από το κορυφαίο chipset Snapdragon 8 Gen 1. Το συνοδευτικό μήνυμα περιγράφει τη συσκευή ως “εκτός των προτύπων”, αλλά δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Honor Magic pops up in new teaser and Geekbench listing

Το Honor Magic 4 (δοκιμαστικό όνομα) εμφανίστηκε επίσης σε μια πρώιμη σύγκριση του Geekbench με το Samsung Galaxy S22 Ultra που μόλις κυκλοφόρησε.Tipster @RODENT950 συνέκρινε τις βαθμολογίες της ναυαρχίδας Honor με το ολοκαίνουργιο Galaxy. Το τηλέφωνο Honor βγαίνει νικηφόρο με μονοπύρηνο έξοδο 1.245 σημείων σε σύγκριση με τους 1.215 βαθμούς του S22 Ultra.

Η συσκευή της Honor κέρδισε επίσης το τμήμα πολλαπλών πυρήνων με το αποτέλεσμα 3.901 πόντων έναντι των 3.303 πόντων του Galaxy. Η πηγή επιβεβαίωσε ότι και οι δύο συσκευές τροφοδοτούνται από το ίδιο τσιπ Snapdragon 8 Gen 1, επομένως θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι βελτιώσεις έκανε η Honor στη συσκευή της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *