Η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy S22 στη Νότια Αφρική με chipset Snapdragon

Η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy S22 στη Νότια Αφρική με chipset Snapdragon

Η Samsung ανακοίνωσε τη ναυαρχίδα της σειράς Galaxy S22 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και, ως συνήθως, ορισμένες αγορές λαμβάνουν τηλέφωνα με το πιο πρόσφατο chipset της Qualcomm, ενώ άλλες τροφοδοτούνται από το νεότερο Exynos. Παραδοσιακά, η εταιρεία ήταν αρκετά συνεπής με τη διανομή με την έκδοση Snapdragon να είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νότια Κορέα και την Κίνα. Ωστόσο, φέτος υπάρχει μια μεγάλη στροφή προς το μοντέλο Snapdragon με την Ινδία να έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα κάνει τη μετάβαση και δεν είναι η μόνη αγορά.

Τελευταίες αναφορές δείχνουν ότι και άλλες περιοχές συμμετέχουν στο πάρτι της Qualcomm και έχουμε επίσημη επιβεβαίωση για τη Νότια Αφρική – ο τοπικός διευθυντής ολοκληρωμένης κινητικότητας Justin Hume αποκάλυψε ότι η Samsung μεταβαίνει στο Snapdragon 8 Gen 1 λόγω «χρόνων παραγωγής και παράδοσης».

Άλλες αγορές που είναι πιθανό να απομακρυνθούν από τα τσιπ Exynos είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που είναι μέρος της Μέσης Ανατολής, και η Νότια Κορέα. Αυτό αφήνει μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ηπειρωτική Ευρώπη να αποκτήσουν το Samsung Galaxy S22 τρίο με Exynos 2200.

Τα πρώιμα σημεία αναφοράς CPU, που δημοσιεύτηκαν πριν από την επίσημη κυκλοφορία, δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στο chipset Snapdragon 8 Gen 1, αλλά αναμένουμε ότι το Exynos 2200 θα υπερέχει στην απόδοση της GPU αφού η μονάδα γραφικών της βασίζεται στην αρχιτεκτονική AMD RDNA2.

Τα Galaxy S22, Galaxy S22+και Galaxy S22 Ultra είναι όλα διαθέσιμα για προπαραγγελία, με αποστολές προγραμματισμένες για τις 25 Φεβρουαρίου, δηλαδή ακριβώς δύο εβδομάδες από σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *