Το Instagram σάς επιτρέπει πλέον να στέλνετε ιδιωτικά likes στο Story

Το Instagram σάς επιτρέπει πλέον να στέλνετε ιδιωτικά likes στο Story

Το Instagram της Meta εισάγει έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης των ανθρώπων με τις Ιστορίες. Από σήμερα, μπορείτε να στείλετε ένα ιδιωτικό like όταν κάποιος μοιράζεται μια εικόνα ή ένα βίντεο που σας τραβάει την προσοχή. Προηγουμένως, ο μόνος τρόπος για να απαντήσετε σε μια ιστορία ήταν είτε να στείλετε στον δημιουργό ένα άμεσο μήνυμα ή μια αντίδραση emoji. Και στις δύο περιπτώσεις, η απάντησή σας θα εμφανιζόταν στα εισερχόμενα των μηνυμάτων τους, γεμίζοντας έτσι τη διεπαφή. 

 Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία, θα βρείτε ένα νέο εικονίδιο καρδιάς που βρίσκεται μεταξύ του  “Αποστολή μηνύματος” και του εικονιδίου του αεροπλάνου. Εάν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον ένα like Story, θα εμφανιστεί στο φύλλο προβολής, στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση προβάλλοντας ξανά τη δική σας ιστορία. Τα άτομα που βλέπουν δημόσια τις Ιστορίες σας δεν θα δουν πλήθος “μου αρέσει”. 

«Η ιδέα εδώ είναι να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι μπορούν να εκφράσουν περισσότερη υποστήριξη ο ένας στον άλλον, αλλά και να καθαρίσουν λίγο τα DM», δήλωσε ο Adam Mosseri, επικεφαλής του Instagram. “Η ανταλλαγή μηνυμάτων είναι βασική προτεραιότητα για εμάς και ένα μεγάλο μέρος αυτής είναι η εστίαση στα μηνύματα DM μεταξύ εσάς και των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν.”

Το Instagram προσθέτει συχνά μικρές αλλά εύχρηστες λειτουργίες όπως αυτή. Το περασμένο φθινόπωρο, για παράδειγμα, η εταιρεία πρόσθεσε την επιλογή διαγραφής εικόνων και βίντεο από ένα καρουζέλ. Τα likes στο Story δεν θα αλλάξουν ουσιαστικά τον τρόπο χρήσης του Instagram, αλλά είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *