Το αναδιπλούμενο Pixel της Google μπορεί να μην είναι τελικά νεκρό

Το αναδιπλούμενο Pixel της Google μπορεί να μην είναι τελικά νεκρό

Πέρυσι, ακούσαμε φήμες ότι η Google θα κυκλοφορούσε το πρώτο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο Pixel το τελευταίο τρίμηνο του 2021. Ωστόσο, οι φήμες έσβησαν, με πηγές να υποστηρίζουν ότι η Google μπορεί να είχε ακυρώσει το σχέδιό της να το κυκλοφορήσει λόγω του σκληρού ανταγωνισμού από το Galaxy Z Fold3. Τώρα, σύμφωνα με τον Ross Young, ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Display Supply Chain Consultants (DSCC), το αναδιπλούμενο τηλέφωνο Pixel εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλό δρόμο για κυκλοφορία φέτος.

Ο Young λέει ότι το φημολογούμενο αναδιπλούμενο Pixel δεν ακυρώθηκε όπως πολλοί νόμιζαν ότι ήταν. Μάλιστα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της DSCC ισχυρίζεται ότι η παραγωγή πτυσσόμενων πάνελ του Google Pixel θα ξεκινήσει από το τρίτο τρίμηνο του 2022 με την επίσημη κυκλοφορία να γίνεται το 4ο τρίμηνο του 2022. Πιο συγκεκριμένα, το πολυαναμενόμενο Pixel foldable θα μπορούσε να δει το παροιμιώδες φως της ημέρας τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Ενώ απαντά σε ορισμένα από τα ερωτήματα που σχετίζονται με το υποτιθέμενο αναδιπλούμενο Pixel στο Twitter, ο Young μας έδωσε επίσης ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε από τη νέα συσκευή. Επιβεβαιώνει ότι το αναδιπλούμενο τηλέφωνο θα διαθέτει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz, παρόμοια με αυτή που έχετε στα πιο πρόσφατα πτυσσόμενα τηλέφωνα της Samsung.

Επιπλέον, ο Young αποκαλύπτει ότι η εξωτερική οθόνη του νέου αναδιπλούμενου τηλεφώνου της Google θα μπορούσε να είναι μικρότερη από αυτή του τρέχοντος Galaxy Z Fold3. Ωστόσο, δεν μας έδωσε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνιση πέρα ​​από αυτό.

Προηγουμένως, ο Young είχε πει ότι το υποτιθέμενο αναδιπλούμενο Google Pixel θα κοστίζει υψηλότερο από το Galaxy Z Fold3 στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, και επομένως, δεν θα είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο αυτό της Samsung. Πιστεύει ότι η έλλειψη ανταγωνιστικότητάς του ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους η Google δεν το κυκλοφόρησε πέρυσι.

Φήμες λένε ότι η σταθερή έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος Android 12L θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό πριν από το τέλος του πρώτου τριμήνου του 22ου. Και αν συμβεί αυτό, είναι πολύ πιθανό το αναδιπλούμενο Pixel να βασίζεται στο νέο λειτουργικό σύστημα της Google, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για tablet και άλλες συσκευές μεγάλης οθόνης, όπως πτυσσόμενα τηλέφωνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *