Η Microsoft συνιστά μόνο SSD για εφαρμογές Android στα Windows 11, ούτε Ryzen 2000

Η Microsoft συνιστά μόνο SSD για εφαρμογές Android στα Windows 11, ούτε Ryzen 2000

Προς τα τέλη Ιανουαρίου, η Microsoft υποσχέθηκε μια σημαντική αναβάθμιση για τα Windows 11 και πριν από μερικές ημέρες, η εταιρεία το έκανε. Μεταξύ των πολλών άλλων λειτουργιών που έφερε αυτή η ενημέρωση Φεβρουαρίου, είναι η εισαγωγή του Amazon Appstore Preview, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στο Microsoft Store. Οι εφαρμογές Android μπορούν πλέον να ληφθούν στα Windows 11 μέσω του Amazon Appstore, αλλά δυστυχώς η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, προς το παρόν.

Η Microsoft έχει επίσης δημοσιεύσει τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για την εκτέλεση εφαρμογών Android στα Windows 11 και η εταιρεία συνιστά μόνο μονάδες SSD ως τύπο αποθήκευσης. Αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερη αναφορά για το SATA III ή το NVMe εδώ, οπότε και τα δύο θα πρέπει να είναι πολλά.

Ακολουθούν οι πλήρεις απαιτήσεις:

RAM8 GB (ελάχιστο)16 GB (προτείνεται)
Τύπος αποθήκευσηςΜονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης (SSD)
ΕπεξεργαστήςIntel Core i3 8th Gen (ελάχιστο) ή μεγαλύτερος απόAMD Ryzen 3000 (ελάχιστο) ή μεγαλύτεροςQualcomm Snapdragon 8c (ελάχιστο) ή παραπάνω
Αρχιτεκτονική επεξεργαστήx64 ή ARM64
Virtual Machine PlatformΑυτή η ρύθμιση πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην Ενεργοποίηση εικονικοποίησης σε υπολογιστές με Windows 11.

Είναι ενδιαφέρον ότι για τα ίδια τα Windows 11, η Microsoft δεν είχε προσδιορίσει συγκεκριμένα τι είδους αποθηκευτικό χώρο προτιμούσε και ανέφερε μόνο τα “64 GB” ως απαίτηση. Φαίνεται ότι η Microsoft πιστεύει ότι η εκτέλεση του υποσυστήματος των Windows σε Android (WSA) μπορεί να είναι λίγο υπερβολική για την περιστροφή σκληρών δίσκων.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η παράλειψη των επεξεργαστών Ryzen 2000 καθώς μόνο ο Ryzen 3000 παρατίθεται στον παραπάνω πίνακα απαιτήσεων. Οι CPU της σειράς Ryzen 2000 (όχι οι APU Ryzen 2000) βασίζονται στη μικροαρχιτεκτονική Zen+ και υποστηρίζονται επίσημα από τη Microsoft για Windows 11.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *