Αποκαλύφθηκαν οι επιλογές σχεδίασης και χρωμάτων του ZTE nubia Z40 Pro

Αποκαλύφθηκαν οι επιλογές σχεδίασης και χρωμάτων του ZTE nubia Z40 Pro

Η nubia της ZTE θα παρουσιάσει το Z40 Pro στις 25 Φεβρουαρίου και μια εβδομάδα πριν από την εκδήλωση, η εταιρεία πήγε στο Weibo για να αποκαλύψει τη σχεδίαση του Z40 Pro.

Το smartphone διαθέτει οθόνη με κυρτή άκρη με τρύπα στο κέντρο για την κάμερα selfie. Και γύρω από το πίσω μέρος υπάρχει μια νησίδα κάμερας που μας θυμίζει το vivo X70 Pro+.

Η μονάδα διαθέτει φλας LED και τρεις κάμερες, συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητήρα Sony IMX787 σε συνδυασμό με φακό 35 mm. Είναι αυτό στο κέντρο με ένα κόκκινο δαχτυλίδι γύρω του. Οι άλλες δύο κάμερες διαθέτουν υπερευρυγώνιους και τηλεφακούς.

Το Z40 Pro θα διατίθεται σε τουλάχιστον δύο χρώματα και και τα δύο έχουν τα πλήκτρα λειτουργίας βαμμένα με κόκκινο χρώμα. Το κουμπί λειτουργίας δεν έχει ενσωματωμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά δεδομένου ότι το Z40 Pro είναι ναυαρχίδα, είναι πιθανό να έχουμε μια λύση στην οθόνη.

Η αφίσα αποκαλύπτει επίσης ότι το Z40 Pro θα έχει μεταλλική κατασκευή αφού έχει γραμμές κεραίας και στις τέσσερις πλευρές του πλαισίου του.

Η nubia δεν έχει αναλύσει ακόμη το φύλλο προδιαγραφών του Z40 Pro, αλλά η εταιρεία επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι το smartphone θα συνοδεύεται από Snapdragon 8 Gen 1 SoC, OIS, πανκατευθυντική αυτόματη εστίαση, μαγνητική ασύρματη φόρτισηκαι 300x καλύτερο συντελεστή απαγωγής θερμότητας για διαρκή εκτέλεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *