Η Xiaomi μπορεί να κυκλοφορήσει μια έκδοση 5G του Redmi Note 11S

Η Xiaomi μπορεί να κυκλοφορήσει μια έκδοση 5G του Redmi Note 11S

Εάν πιστεύατε ότι η φετινή σειρά Redmi Note 11 δεν προκαλεί αρκετή σύγχυση, τότε περιμένετε έως ότου η Xiaomi κυκλοφορήσει ένα άλλο μέλος της οικογένειας που φέρεται να ονομάζεται Redmi Note 11S 5G. Οι πληροφορίες προέρχονται από την Xiaomiui καθώς ανακάλυψαν μια καταχώρηση στη βάση δεδομένων IMEI.

Αυτό που το χάρισε είναι ο αριθμός μοντέλου K16B, ο οποίος μοιάζει αρκετά με το K16A που ανήκει στο Poco M4 Pro 5G και στο Redmi Note 11 5G (για την Κίνα). Εξάλλου, το Poco M4 Pro 5G είναι ένα νέο Note 11 5G για την παγκόσμια αγορά.

Επί του παρόντος, το μόνο Redmi Note 11 με δυνατότητα 5G είναι το Note 11 Pro 5G , επομένως η κυκλοφορία μιας πιο προσιτής έκδοσης για την παγκόσμια αγορά είναι λογική. Υποψιαζόμαστε ότι καθώς το επερχόμενο Note 11S 5G μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με τις συσκευές που αναφέρονται παραπάνω, το chipset πιθανότατα θα είναι το Dimensity 810 5G.

Μάλλον δεν θα χρειαστεί να μαντέψουμε πολύ περισσότερο, δεδομένου ότι το Redmi Note 11S 5G έχει εισέλθει στη βάση δεδομένων IMEI και είναι πολύ κοντά στην κυκλοφορία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *