Μετά το Pro, το Redmi K50 εμφανίστηκε με οθόνη διάτρησης και τριπλή κάμερα

Μετά το Pro, το Redmi K50 εμφανίστηκε με οθόνη διάτρησης και τριπλή κάμερα

Το Redmi της Xiaomi αποκάλυψε το Redmi K50 Gaming περασμένη εβδομάδα, αλλά γνωρίζουμε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει περισσότερα smartphone στη σειρά από τότε που είδαμε τα Redmi K50 Pro χθες. Και σήμερα, κοιτάμε τις εικόνες της απλής έκδοσης , αποκαλύπτοντας το σχέδιό του.

Το Redmi K50 μοιάζει με την έκδοση Pro. Διαθέτει μια κεντρική οθόνη με διάτρηση 6,6″ στο μπροστινό μέρος, με το πίσω μέρος να φέρει μια νησίδα κάμερας που μας θυμίζει μερικά smartphone vivo, συμπεριλαμβανομένου του X60 Pro. Η μονάδα φιλοξενεί ένα φλας LED ενωμένο με τρεις κάμερες.

Το Redmi K50 έχει τη θύρα USB-C στο κάτω μέρος που πλαισιώνεται από ένα μικρόφωνο και ηχείο, και επάνω είναι το δευτερεύον μικρόφωνο που ενώνεται με ένα IR Blaster. Ο διακόπτης έντασης βρίσκεται στο δεξιό πλαίσιο του K50 με το κουμπί λειτουργίας, το οποίο λειτουργεί και ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το K50 αναμένεται να έρθει με Snapdragon 8 Gen 1 SoC, έως 8GB RAM και έως 128GB αποθηκευτικό χώρο, Android 12, μπαταρία 5.000 mAh και φόρτιση 120W. Το σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος λέγεται ότι περιλαμβάνει μονάδες 64MP, 8MP και 5MP.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *