Η Apple παρουσίασε επίσημα το iPhone SE 3

Η Apple παρουσίασε επίσημα το iPhone SE 3

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς Apple Event “Peek Performance”, ο ομώνυμος τεχνολογικός γίγαντας παρουσίασε το τελευταίο πιο προσιτό iPhone του, το οποίο μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 429 $.

Εφοδιασμένο με το τσιπ A15 Bionic της Apple, το iPhone SE 3, επίσημα γνωστό ως iPhone SE (2022), προσφέρει μεγάλη απόδοση στο γερασμένο iPhone 8 που συνεχίζει να χρησιμοποιεί η γραμμή προϋπολογισμού. Ομοίως με το iPhone 13, από το οποίο το SE 3 τσιμπά τον επεξεργαστή του, το iPhone SE (2022) διαθέτει επίσης συνδεσιμότητα 5G, εάν αυτή η τεχνολογία υπό την ανάπτυξη είναι απαραίτητη για εσάς. 

Δυστυχώς για τους υποψήφιους χρήστες που αναζητούσαν περισσότερη αναβάθμιση από το πιο πρόσφατο τηλέφωνο της Apple, δεν έχετε τύχη, καθώς μαζί με το σώμα, η οθόνη και η ρύθμιση της κάμερας επαναχρησιμοποιούνται από το iPhone SE του 2020. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μόνο μια οθόνη LCD 4,7 ιντσών με ανάλυση 750 x 1334. 

Παρά την έλλειψη ολόπλευρων βελτιώσεων, στα μάτια μας, η Apple έχει κάνει αρκετά για το iPhone SE 3 για να το κάνει αξίζει τον κόπο αν θέλετε να συμβαδίσετε με τις επιδόσεις του iPhone 13 με χαμηλό προϋπολογισμό, αρκεί να μην σας πειράζουν οι εκπληκτικά περιορισμένες επιλογές χρωμάτων. 

Το iPhone SE 3 της Apple θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, στις 18 Μαρτίου 2022, με τις προπαραγγελίες να ανοίγουν μια εβδομάδα πριν, στις 11 Μαρτίου. Ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο που θέλετε, το πιο πρόσφατο οικονομικό iPhone μπορεί να κοστίσει έως και 579 $, γεγονός που ανοίγει τη συσκευή σε έναν έντονο ανταγωνισμό από την αγορά 5G Android.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *