Το Samsung Galaxy Watch5 ενδέχεται να διαθέτει θερμόμετρο

Το Samsung Galaxy Watch5 ενδέχεται να διαθέτει θερμόμετρο

H Samsung εργάζεται για την προσθήκη ενός θερμόμετρου στην επερχόμενη σειρά Galaxy Watch5 . Αυτό θα είναι χρήσιμο για τον εντοπισμό πρώιμων σημείων του COVID-19 (και άλλων ασθενειών που προκαλούν πυρετό) καθώς και για την παρακολούθηση των κύκλων ωορρηξίας.

Δεν θα είναι το πρώτο ρολόι με θερμόμετρο, αλλά μόνο ο εξοπλισμός ενός ρολογιού με τον αισθητήρα δεν αρκεί. Η θερμοκρασία του δέρματος του καρπού επηρεάζεται έντονα από εξωτερικούς παράγοντες όπως το ηλιακό φως, γεγονός που καθιστά δύσκολη την ακριβή ανάγνωση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Samsung και άλλες εταιρείες απέχουν   από το να συμπεριλάβουν τον αισθητήρα.

Η κορεατική δημοσίευση αναφέρει ότι η Samsung έχει λύσει το πρόβλημα, ωστόσο. Στην πραγματικότητα, η παρακολούθηση της θερμοκρασίας του σώματος μπορεί να γίνει κάτι σαν θέμα για τα wearables της Samsung φέτος, καθώς η εταιρεία φέρεται να δοκιμάζει ένα πρωτότυπο Galaxy Buds που μπορεί επίσης να μετρήσει τη θερμοκρασία σας. Το πρωτότυπο χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα υπερύθρων για να παρακολουθεί τη θερμοκρασία του τυμπάνου σας.

Η σειρά Samsung Galaxy Watch5 θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο, ισχυρίζεται η δημοσίευση, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της σειράς Watch4 ( παρουσίασε έναν αισθητήρα ηλεκτροκαρδιογραφήματος ως τη μεγάλη αναβάθμιση παρακολούθησης υγείας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *