Το Instagram ανέστειλε τον Kanye West για 24 ώρες  

Το Instagram ανέστειλε τον Kanye West για 24 ώρες  

To Instagram ανέστειλε τον Kanye West από την πλατφόρμα για 24 ώρες μετά την επίθεση του ράπερ και παραγωγού στον Pete Davidson και άλλους. Το Saturday Night Live αστέρι σύντομα επιβάτης της Blue Origin βγαίνει με την πρώην σύζυγο του West, Kim Kardashian εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο West (ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Ye) φέρεται παραβίασε τις πολιτικές του Instagram σχετικά με τη ρητορική μίσους, την παρενόχληση και τον εκφοβισμό. Ορισμένες αναρτήσεις που παραβίαζαν τους κανόνες αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό του, σύμφωνα με τη HuffPost. Μαζί με την επίθεση κατά του Ντέιβιντσον, ο Γουέστ λέγεται ότι δημοσίευσε μια (διαγραμμένη πλέον) φυλετική δυσφήμιση που στόχευε στον Τρέβορ Νόα, ο οποίος τον επέκρινε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του The Daily Show.

Η αναστολή εμπόδισε προσωρινά τον West από το να δημοσιεύει, να σχολιάζει ή να στέλνει άμεσα μηνύματα στο Instagram. Ένας εκπρόσωπος της Meta είπε ότι η εταιρεία μπορεί να λάβει περαιτέρω μέτρα κατά του West εάν παραβιάσει ξανά τους κανόνες.

Μένει να δούμε αν ο West θα δείξει αυτοσυγκράτηση όταν οι Kardashians πρεμιέρα στο Hulu επόμενο μήνα. Η σχέση της Kardashian με τον Davidson θα είναι το επίκεντρο του ριάλιτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *