Η επερχόμενη μηνιαία συνδρομή του GTA Online προσφέρει προνόμια σε συχνούς παίκτες

Η επερχόμενη μηνιαία συνδρομή του GTA Online προσφέρει προνόμια σε συχνούς παίκτες

Τώρα που το GTA Online είναι διαθέσιμο στις πιο πρόσφατες κονσόλες, η Rockstar θέλει να εμπλουτίσει την υπηρεσία για τους πιο αφοσιωμένους παίκτες της. Ο προγραμματιστής εγκαινιάζει μια συνδρομή GTA+ 6 $ ανά μήνα που παρέχει τακτικά προνόμια για παίκτες GTAO σε PS5 και Xbox Series X/S. Θα λαμβάνετε 500.000 $ σε εικονικά μετρητά κάθε μήνα, ξεκλείδωμα για ενημερώσεις παιχνιδιών του παρελθόντος, αναβαθμίσεις οχημάτων και άλλα μπόνους. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε βελτιωμένες κάρτες Shark με πραγματικά χρήματα για να λάβετε περισσότερα μετρητά μπόνους στο παιχνίδι. 

Τον πρώτο μήνα, θα λάβετε ένα υπεραυτοκίνητο με αναβάθμιση έγκαιρης πρόσβασης, τρία είδη ντουλάπας, απαλλαγή από τα τέλη ιδιότητας μέλους LS Car Meet και πολλαπλάσια μπόνους για δύο σειρές αγώνων, μεταξύ άλλων πρόσθετων. Θα χρειαστεί να διεκδικήσετε προνόμια πριν λήξουν.

Η Rockstar είπε ότι τα γεγονότα θα συνεχιστούν “κανονικά” για όλους τους παίκτες, επομένως δεν θα βρεθείτε αποκλεισμένοι από το βασικό περιεχόμενο αν προτιμάτε να παίξετε δωρεάν. Το αν το GTA+ είναι καλό ή όχι, δεν είναι ξεκάθαρο. Αν και μπορεί να αντιπροσωπεύει καλύτερη αξία από το να ξοδεύετε πραγματικά χρήματα κάθε φορά που θέλετε μια ώθηση για το νόμισμα εντός του παιχνιδιού, μπορεί επίσης να σας αφήσει σε μειονεκτική θέση εάν δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε τη μηνιαία χρέωση ή μια αναβάθμιση υλικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *