Το YouTube TV δοκιμάζει ήχο 5.1 καναλιών στο Android TV και το Roku

Το YouTube TV δοκιμάζει ήχο 5.1 καναλιών στο Android TV και το Roku

To YouTube TV θα προσθέσει σύντομα καθηλωτικό ήχο σε περισσότερες πλατφόρμες. Η υπηρεσία δοκιμάζει ήχο 5.1 καναλιών σε συσκευές Android TV (συμπεριλαμβανομένου του Google TV) και Roku και αναμένει να κάνει τον ήχο surround διαθέσιμο σε αυτό το υλικό, εάν όλα πάνε “ομαλά”. Η εταιρεία εξακολουθεί να εργάζεται για την υποστήριξη για Apple TV, Fire TV και κονσόλες παιχνιδιών, οπότε μην απελπίζεστε εάν η προτιμώμενη πλατφόρμα σας έχει κολλήσει με στερεοφωνικό.

Προς το παρόν, ο ήχος 5.1 απαιτεί είτε ένα “παραδοσιακό” Chromecast (πριν από το Google TV) ή μια τηλεόραση από την LG, τη Samsung ή το Vizio με μια έκδοση της εφαρμογής YouTube TV που εκτελεί τουλάχιστον το Cobalt 20. Οι ίδιες οι εκπομπές πρέπει να προσφέρουν ήχο surround , φυσικά, αλλά η βελτίωση θα πρέπει να ενεργοποιείται αυτόματα όποτε είναι διαθέσιμη.

Η προσθήκη είναι σχετικά αργά όταν οι υπηρεσίες Hulu, Sling TV και άλλες υπηρεσίες κοπής καλωδίων έχουν προσφέρει κάποια μορφή εξόδου 5,1 καναλιών για λίγο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να σας δώσει έναν λόγο να δοκιμάσετε το YouTube TV, αν ο ήχος δεν ήταν της αρεσκείας σας, και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ρύθμιση του home cinema.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *