Το Microsoft Build 2022 θα πραγματοποιηθεί 24–26 Μαΐου

Το Microsoft Build 2022 θα πραγματοποιηθεί 24–26 Μαΐου

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών Build της Microsoft επιστρέφει ως εικονικό γεγονός για το 2022. Όπως και τα δύο προηγούμενα Builds, η φετινή εκδήλωση θα φιλοξενηθεί διαδικτυακά από τις 24 έως τις 26 Μαΐου. Η Microsoft φιλοξενεί το Build κάθε χρόνο ως μια εκδήλωση για προγραμματιστές, μηχανικούς, επαγγελματίες πληροφορικής, φοιτητές και νεοσύστατες επιχειρήσεις για να μάθουν τα πιο πρόσφατα σχετικά με τις τεχνολογίες της Microsoft, τα Windows, το Office και άλλα.

Ενώ παραδοσιακά φιλοξενείται ζωντανά στο Σιάτλ, η Microsoft αναγκάστηκε για πρώτη φορά να κάνει την εκδήλωση εικονική το 2020 και η πανδημία κράτησε ξανά αυτήν την εκδήλωση ψηφιακή για το 2022. Ωστόσο, η Microsoft κάνει κάποιες αλλαγές. Αυτό το έτος θα περιλαμβάνει «περιεχόμενο για την αγορά» για τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Λατινική Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο. Με επαναλαμβανόμενες συνεδριάσεις, η Microsoft κάνει ήδη καλή δουλειά σε πολλές ζώνες ώρας και το φετινό Build θα ξεκινήσει με την ετήσια βασική ομιλία στις 24 Μαΐου στις 8:30 π.μ. PT / 11:30 π.μ. ET.

Στο Build 2021, η Microsoft πείραξε την ανακοίνωσή της για τα Windows 11, άνοιξε τις Ομάδες της Microsoft σε εφαρμογέςκαι δημιούργησε μια αυτόματη συμπλήρωση με AI για κώδικα χρησιμοποιώντας το GPT-3. Φέτος, αναμένουμε τα περισσότερα νέα των Windows σε μια εκδήλωση την επόμενη εβδομάδα, αλλά υπάρχει ακόμα χώρος για πολλές ανακοινώσεις που εστιάζονται στους προγραμματιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *