Η Apple μπορεί τώρα να διορθώσει το Face ID στο iPhone X χωρίς να αντικαταστήσει ολόκληρη τη συσκευή

Η Apple μπορεί τώρα να διορθώσει το Face ID στο iPhone X χωρίς να αντικαταστήσει ολόκληρη τη συσκευή

Η Apple έκανε το ντεμπούτο ενός  πρόγραμματος  τον Μάρτιο που της επέτρεπε να επιδιορθώσει το Face ID σε νεότερα iPhone χωρίς να αντικαταστήσει ολόκληρη τη συσκευή, αλλά άφησε το iPhone X εκτός εξίσωσης — απογοητευτικό αν «είσαι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσετε αυτό το «κλασικό» smartphone  για λίγο ακόμα. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα προς το παρόν. Η MacRumors ότι έμαθε η Apple και τα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής μπορούν πλέον να επισκευάζουν το Face ID στο iPhone X χωρίς να απαιτείται πλήρης αντικατάσταση. Διαφορετικά, το αγαπημένο σας ακουστικό θα πρέπει να παραμείνει άθικτο.

Το αρχικό πρόγραμμα πρόσφερε μόνο αυτές τις πιο στοχευμένες επισκευές για το iPhone XS και τα νεότερα μοντέλα. Η ενημέρωση επεκτείνει την υποστήριξη σε όλα τα iPhone με Face ID.

Η επέκταση έρχεται καθώς η Apple επανεξετάζει τη συνολική της στάση για τις επισκευές. Η εταιρεία διευκόλυνε τα συνεργεία επισκευής τρίτων να επιδιορθώσουν τις οθόνες χωρίς να σπάσουν το Face ID και ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα επισκευής αυτοεξυπηρέτησης. Αν και αυτές οι κινήσεις μπορεί να ανταποκρίνονται στην πίεση του κοινού και των ρυθμιστικών αρχών, είναι ευπρόσδεκτα νέα για όποιον ελπίζει να παρατείνει τη διάρκεια ζωής ενός gadget της Apple χωρίς υψηλές χρεώσεις ή περιττές ανταλλαγές συσκευών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *