Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει εννέα μοντέλα Mac με τσιπ M2

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει εννέα μοντέλα Mac με τσιπ M2

Η Apple μπορεί σύντομα να κυκλοφορήσει ένα νέο σετ υπολογιστών Mac που τροφοδοτούνται από την επόμενη γενιά του εγχώριου τσιπ της. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg , ο τεχνολογικός γίγαντας έχει ξεκινήσει τις εκτεταμένες δοκιμές τουλάχιστον εννέα μοντέλων Mac με τέσσερα διαφορετικά τσιπ M2, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Apple ετοιμάζεται να τα λανσάρει. H Apple δοκιμάζει τα μηχανήματα χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων από το App Store και τα αρχεία καταγραφής προγραμματιστών αυτών των εφαρμογών μας δίνουν μια ιδέα για το τι να περιμένουμε από την επερχόμενη παρτίδα υπολογιστών της εταιρείας.

Μία από τις συσκευές που φέρεται να δοκιμάζονται είναι ένα MacBook Air με τσιπ M2 που έχει οκτώ πυρήνες CPU και 10 πυρήνες για γραφικά, από οκτώ στο τρέχον μοντέλο. Προηγούμενες αναφορές υποδηλώνουν ότι το επόμενο MacBook Air θα διαθέτει σημαντικό επανασχεδιασμό, ο οποίος μπορεί να περιλαμβάνει λεπτότερο πλαίσιο, περισσότερες θύρες και φόρτιση MagSafe. Η Apple προφανώς δοκιμάζει επίσης μερικά Mac mini που τροφοδοτούνται από ένα τσιπ M2 και ένα M2 Pro, καθώς και ένα βασικό M2 MacBook Pro με τις ίδιες προδιαγραφές με το προαναφερθέν MacBook Air. 

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε τα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών της τον Οκτώβριο, αλλά ο Gurman λέει ότι η εταιρεία έχει αρχίσει να δοκιμάζει νέους φορητούς υπολογιστές 14 ιντσών και 16 ιντσών με 64 GB μνήμης που τροφοδοτούνται από τσιπ M2 Pro και M2 Max. Το M2 Max έχει προφανώς 12 πυρήνες CPU και 38 πυρήνες γραφικών, από 10 και 32 στα τρέχοντα μοντέλα. Τέλος, υπάρχει το νέο Mac Pro που φέρεται να τροφοδοτείται από τον M1 Ultra διάδοχοΤο M1 Ultra, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα, είναι το πιο ισχυρό τσιπ της Apple μέχρι σήμερα και επί του παρόντος τροφοδοτεί το Mac Studio. Η Gurman προειδοποιεί ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει όλα τα μοντέλα που δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή. Τούτου λεχθέντος, πιστεύει ότι τα νέα MacBook Air και Mac mini, καθώς και το νέο βασικό MacBook Pro θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή φέτος. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *