Η Apple θα παρουσιάσει μια νέα telephoto κάμερα με το iPhone 15

Η Apple θα παρουσιάσει μια νέα telephoto κάμερα με το iPhone 15

Σύμφωνα με πηγές του κλάδου, ένας μεγάλος προμηθευτής ενεργοποιητών OIS και αυτόματης εστίασης στη Νότια Κορέα έκλεισε συμφωνία με την Apple. Πέρυσι, η εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ επισκέφτηκε την Jahwa και ορισμένοι πιστεύουν ότι ο κατασκευαστής μονάδων OIS ξοδεύει περισσότερα από 155 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή μιας νέας μονάδας παραγωγής.

Δεδομένου του μεγέθους της επένδυσης και του γεγονότος ότι η Apple συχνά ζητά από τους προμηθευτές της να κατασκευάσουν γραμμές παραγωγής μόνο για τις ανάγκες της, αυτό είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι οι δύο εταιρείες αρχίζουν να συνεργάζονται. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η Jahwa προμηθεύει μονάδες OIS και στη Samsung.

Το νέο υλικό της κάμερας, το οποίο πιστεύεται ότι θα χρησιμοποιηθεί για τηλεφακό, θα έρθει ακριβώς στην ώρα του για τη σειρά iPhone 15 του επόμενου έτους, ξεκινώντας την παραγωγή το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Τώρα, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι η Apple αποφάσισε να συμπεριλάβει ένα περισκόπιο τηλεφακό, είναι μια ένδειξη ότι μια πιο προηγμένη κάμερα ζουμ είναι στα σκαριά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *