Διαρροή τιμής Realme 9 5G στην Ευρώπη

Διαρροή τιμής Realme 9 5G στην Ευρώπη

Τον Μάρτιο, η Realme πρόσθεσε τρία νέα μέλη στην αριθμημένη σειρά συσκευών της μεσαίας κατηγορίας, με το Realme 9 5G να είναι ένα από αυτά. Αυτό το τηλέφωνο φημολογείται τώρα ότι θα φτάσει στην Ευρώπη σύντομα και, στο πλαίσιο της προετοιμασίας αυτού, ορισμένοι έμποροι λιανικής έχουν δημιουργήσει καταχωρίσεις για αυτό. Μια τέτοια λίστα διέρρευσε σήμερα και υποστηρίζει ότι το τηλέφωνο θα κοστίζει 278 €, με τους φόρους, για την έκδοση με 4 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Δεν είναι σαφές εάν θα υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί μνήμης RAM/αποθήκευσης σε προσφορά στην ήπειρο, καθώς πρόκειται για μια περίεργη μέση λύση μεταξύ των δύο επιλογών που έχετε στην Ινδία – 4/64 GB και 6/128 GB. Τέλος πάντων, η καταχώριση αναφέρει επίσης ότι το smartphone είναι ντυμένο στα μαύρα, και πάλι είναι αβέβαιο αν το λευκό θα κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη μαζί του ή όχι.

Δεδομένου ότι τέτοιες λίστες καταστημάτων λιανικής έχουν αρχίσει να αυξάνονται, υποθέτουμε ότι η επίσημη κυκλοφορία του Realme 9 5G στην ήπειρο δεν μπορεί να απέχει περισσότερο από μερικές εβδομάδες και προφανώς θα σας ενημερώσουμε όταν μάθουμε περισσότερα για αυτό .

Στο μεταξύ, ας ανακεφαλαιώσουμε ορισμένες προδιαγραφές: το Realme 9 5G έρχεται με οθόνη αφής LCD 6,5 ιντσών 1080×2400 90 Hz, chipset MediaTek Dimensity 810, ρύθμιση τριπλής πίσω κάμερας (48 MP κύρια, 2 MP macro, αισθητήρα βάθους 2 MP) , 16 MP selfie snapper και μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 18 W.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *