Το Motorola Edge 20 Pro αρχίζει τώρα να λαμβάνει την ενημέρωση για το Android 12

Το Motorola Edge 20 Pro αρχίζει τώρα να λαμβάνει την ενημέρωση για το Android 12

Η Motorola χρειάστηκε πολύ χρόνο για να ξεκινήσει την κυκλοφορία της ενημέρωσης Android 12, μόλις η την πρώτη Φεβρουάριυο, πολλούς μήνες αφότου η Google κυκλοφόρησε αρχικά το νέο λειτουργικό σύστημα. Ωστόσο, από τότε η εταιρεία έχει διατηρήσει έναν σταθερό (αν είναι αργό) ρυθμό κυκλοφορίας και τώρα επιτρέπει σε άλλο τηλέφωνο να τρέχει το πιο πρόσφατο λογισμικό.

Μιλάμε για το Motorola Edge 20 Pro, ένα high-end smartphone που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Αυτή τη στιγμή η συσκευή λαμβάνει την οριστική, σταθερή ενημέρωση για το Android 12 στη Βραζιλία, μια από τις πιο σημαντικές αγορές της Motorola όσον αφορά τις πωλήσεις και την αναγνώριση της επωνυμίας.

Η ενημέρωση κυκλοφορεί over-the-air στη χώρα και, όπως πάντα, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες (ή και εβδομάδες) μέχρι να φτάσει σε όλες τις μονάδες εκεί έξω στη φύση. Μετά την εγκατάστασή του, το Motorola Edge 20 Pro θα εκτελέσει το build S1RA32.41-20-16, το οποίο περιλαμβάνει το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας της 1ης Μαρτίου 2022 – και αυτό, όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, είναι ήδη ξεπερασμένο. Αλλά, τουλάχιστον, επιτέλους αποκτάτε το Android 12. Παρεμπιπτόντως, η κυκλοφορία γίνεται για το Edge 20 Pro με τον αριθμό μοντέλου XT2153-1-DS.

Ας ελπίσουμε ότι όλα πάνε καλά στη Βραζιλία και στη συνέχεια η Motorola αποφασίζει να κυκλοφορήσει αυτήν την ενημέρωση σε όλες τις άλλες αγορές όπου πούλησε το Edge 20 Pro. Και πολύ σύντομα. Ο κόσμος περίμενε ήδη αρκετό καιρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *