Η Apple Music προσφέρει πλέον μίξεις DJ σε χωρικό ήχο

Η Apple Music προσφέρει πλέον μίξεις DJ σε χωρικό ήχο

Ο χωρικός ήχος (Spatial Audio) της Apple Music είναι πλέον διαθέσιμος για όσους προτιμούν να περνούν τις νύχτες τους στο κλαμπ παρά στην αίθουσα συναυλιών. Η υπηρεσία προσφέρει τώρα μίξεις DJ σε Dolby Atmos που υπόσχονται μια πιο καθηλωτική εμπειρία χορευτικής μουσικής — όχι σαν να ιδρώνεις μέσα σε ένα ολονύχτιο ρέιβ, αλλά πολύ πιο κοντά. Η πρωτοβουλία ξεκινά σήμερα με ένα βελτιωμένο σετ One Mix από τον θρύλο της techno του Ντιτρόιτ Τζεφ Μιλς (παραπάνω) καθώς και με 15 Boiler Room από αστέρια όπως οι Boys Noize και The Blessed Madonna.

Μπορείτε να περιμένετε περισσότερες μίξεις χωρικού ήχου κατά τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων μηνιαίων επεισοδίων One Mix και άλμπουμ Boiler Room. Η Apple δεν έχει πειράξει τους μελλοντικούς καλλιτέχνες, αν και υπόσχεται τους «καλύτερους DJs» από το χώρο του χορού και της ηλεκτρονικής μουσικής.

O χωρικός ήχος ενεργοποιείται αυτόματα μόνο για τα AirPods και ορισμένα ακουστικά Beats. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ικανό εξοπλισμό τρίτων, αλλά θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο την υποστήριξη και να παραιτηθείτε από την παρακολούθηση κεφαλής.

Δεν αποτελεί έκπληξη να βλέπουμε την Apple να επεκτείνει την υποστήριξη Atmos στο πλήθος mix-and-scratch. Ο χωρικός ήχος είναι ένα σημείο πώλησης για την Apple Music και τα AirPods, φυσικά, αλλά οι ηλεκτρονικοί καλλιτέχνες ήταν επίσης από τους πρώτους που αγκάλιασαν τον ήχο surround — απλώς ρωτήστε οποιονδήποτε γνωρίζει τις συναυλίες του Amon Tobin. Θεωρητικά, είναι πιο πιθανό να διατηρήσετε τη συνδρομή σας στο Apple Music γνωρίζοντας ότι ένας αγαπημένος DJ μπορεί να παράγει μια μίξη Atmos που δεν θα έχετε σε αντίπαλες υπηρεσίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *