Η Garmin αποκαλύπτει τον νέο ιχνηλάτη γυμναστικής Vívosmart μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια

Η Garmin αποκαλύπτει τον νέο ιχνηλάτη γυμναστικής Vívosmart μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια

Η Garmin κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη έκδοση του Vívosmart fitness tracker, το πολυαναμενόμενο Vívosmart 5. Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που η Garmin κυκλοφόρησε την προηγούμενη του Vívosmart και ως επί το πλείστον, το νέο μοντέλο δεν διορθώνει ό,τι δεν είχε σπάσει. Εξακολουθεί να έχει την ίδια λεπτή εμφάνιση με τον προκάτοχό του, αν και με πολύ μεγαλύτερη οθόνη OLED και εναλλάξιμη ζώνη. 

Σε αντίθεση με τα παλαιότερα μοντέλα, το Vívosmart διαθέτει συνδεδεμένο GPS, ώστε να μπορεί να συνδεθεί με το smartphone σας για να παρακολουθεί την απόσταση, την ταχύτητα και τον ρυθμό των τρεξίματος και των ποδηλάτων σας. Περιλαμβάνει 14 διαφορετικούς τρόπους παρακολούθησης δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων των πάντων, από γιόγκα έως προπονήσεις HIIT μέχρι αναπνοή.

Για όσους χρειάζονται περισσότερα από τα βασικά, η έλλειψη αισθητήρων ΗΚΓ και ενσωματωμένου GPS του Vívosmart 5 μπορεί να αποθαρρύνει. Οι ιχνηλάτες γυμναστικής έχουν εξελιχθεί περισσότερο από τότε που η Garmin κυκλοφόρησε το Vívosmart 4 το 2018. Τα τελευταία μοντέλα της Apple και της Fitbit είναι γεμάτα με πολλαπλές λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, υποστήριξη GPS και αισθητήρες τελευταίας τεχνολογίας. Τα πιο ακριβά μοντέλα της Garmin περιλαμβάνουν κουδούνια και σφυρίχτρες όπως ο Fenix ​​7φακός πολλαπλών LED ηλιακής φόρτισης . Αλλά για όσους αναζητούν ένα στερεό φορητό που μπορεί να παρακολουθεί τα επίπεδα δραστηριότητας, τον ύπνο, τους εμμηνορροϊκούς κύκλους, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και το στρες, το Vívosmart 5 θα μπορούσε να είναι ένας ισχυρός υποψήφιος.

Η μπαταρία του Vívosmart 5 ισχυρίζεται ότι διαρκεί 7 ημέρες με μία μόνο φόρτιση, αλλά αυτό μόνο εάν δεν ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες παρακολούθησης παλμών ή ύπνου. Είναι ανθεκτικό στο κολύμπι και στο ντους και η ταινία σιλικόνης διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα: cool μέντα, μαύρο και άσπρο. Το Vívosmart 5 πωλείται για $150, τοποθετώντας το περίπου στην ίδια τιμή με το τελευταίο Fitbit Charge και μια σειρά ρολογιών Garmin, συμπεριλαμβανομένου του Forerunner 45S.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *