Αποκαλύφθηκαν οι χωρητικότητες των μπαταριών Samsung Galaxy Z Fold4

Αποκαλύφθηκαν οι χωρητικότητες των μπαταριών Samsung Galaxy Z Fold4

Πριν από λίγες ημέρες, μια πιστοποίηση Safety Korea αποκάλυψε τις δύο μπαταρίες Samsung Galaxy Z Fold4, καθώς ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός χρησιμοποιεί δύο ξεχωριστές κυψέλες. Αλλά οι πληροφορίες ήταν πολύ σπάνιες – είδαμε μόνο την ίδια την μπαταρία χωρίς να επισυνάπτονται σχετικές πληροφορίες στις εικόνες.

To GalaxyClub μπόρεσε να ανακαλύψει τις πολύ απαραίτητες προδιαγραφές και υπάρχουν δύο τρόποι για να εξετάσουμε τα ευρήματα. Θα ήταν απογοητευτικό το γεγονός ότι η συνολική χωρητικότητα της μπαταρίας θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη. Το άλλο θα συνδυάζεται με πρόσφατες φήμες που υποδεικνύουν μια σημαντικά πιο λεπτή σχεδίαση και το βελτιωμένο υλικό της κάμερας. Επομένως, κατά κάποιο τρόπο, είναι καλά νέα ότι η Samsung δεν θυσίασε τη χωρητικότητα της μπαταρίας για να το πετύχει.

Η μία από τις κυψέλες έχει χωρητικότητα 2.002 mAh, ενώ η δεύτερη έχει ονομαστική χωρητικότητα 2.268 mAh. Η συνολική ονομαστική χωρητικότητα είναι 4.270 mAh, η οποία ταιριάζει με την ονομαστική χωρητικότητα 4.270 mAh του τρέχοντος Galaxy Z Fold3. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι ονομαστικές και τυπικές χωρητικότητες είναι δύο διαφορετικά πράγματα και οι κατασκευαστές διαφημίζουν το τυπικό και στην περίπτωση του Z Fold3 είναι 4.400 mAh.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει καμία υποβάθμιση της μπαταρίας, όπως πρότειναν προηγούμενες αναφορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *