Η Microsoft λέει ότι θα κυκλοφορήσει το νέο Windows 11 Insider Build την επόμενη εβδομάδα

Η Microsoft λέει ότι θα κυκλοφορήσει το νέο Windows 11 Insider Build την επόμενη εβδομάδα

Η Microsoft αυτή τη στιγμή δοκιμάζει νέες δυνατότητες που αναμένεται να έρθουν με την επόμενη σημαντική σταθερή έκδοση των Windows 11. Η εταιρεία δοκιμάζει αυτές τις δυνατότητες με τα Windows 11 Insiders κυκλοφορώντας σχεδόν το Windows 11 Insider Build κάθε εβδομάδα. Ωστόσο, η Microsoft φαίνεται να αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα κατά την προετοιμασία μιας νέας έκδοσης προεπισκόπησης των Windows 11 Insider αυτή την εβδομάδα.

Ο επίσημος χειρισμός Twitter της Microsoft για το πρόγραμμα Windows Insider έχει αναρτήσει στο Twitter ότι προσπάθησε να κυκλοφορήσει ένα νέο Insider Build “επιμελώς”, αλλά δεν τα κατάφερε. Τα καλά νέα είναι ότι η ομάδα του Windows Insider υποσχέθηκε ότι θα φέρει ένα νέο Windows 11 Insider Preview Build την επόμενη εβδομάδα. Όπως θα περίμενε κανείς, η εταιρεία δεν μοιράστηκε τίποτα σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα παρουσιάσει το επόμενο Insider Build.

Η τελευταία ενημέρωση που έλαβε το Windows Insider ήταν το Windows 11 Build 22598 για τους συνδρομητές του Dev Channel. Η ενημέρωση έχει μια πληθώρα νέων λειτουργιών, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

  • Εμφάνιση φόντου επιφάνειας εργασίας 4K στο Windows Spotlight
  • Το Windows Spotlight στην επιφάνεια εργασίας είναι ενεργοποιημένο ως προεπιλεγμένο φόντο για νέες συσκευές (καθαρές εγκαταστάσεις με χρήση ISO) και για αναβαθμίσεις όπου το φόντο είναι το προεπιλεγμένο Windows 11.
  • Αυτόματη εκκίνηση της εφαρμογής Ξεκινήστε.
  • Η Microsoft θα αρχίσει τώρα να προσφέρει νέες εκδόσεις στα Windows Insiders στην Κίνα σε υπολογιστές Lenovo, ξεκινώντας από το Build 22598
  • Η ενημερωμένη επεξήγηση εργαλείου εμφανίζει τώρα το εικονίδιο έντασης για να σας ενημερώνει πότε χρησιμοποιείτε χωρικό ήχο.
  • Μια νέα ενημέρωση του Media Player για Windows 11 (Έκδοση 11.2203.30.0) στα Windows Insiders στο κανάλι προγραμματιστών

 Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιες νέες δυνατότητες εισάγει η Microsoft στην επόμενη υποψήφια πτήση την επόμενη εβδομάδα. Φυσικά, θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε νέα δυνατότητα που προσθέτει η Microsoft στις επερχόμενες εκδόσεις των Windows 11. Μείνετε συντονισμένοι για να μην χάσετε ποτέ αυτές τις ενημερώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *