Πότε θα κυκλοφορήσει η Sony το Playstation Plus

Πότε θα κυκλοφορήσει η Sony το Playstation Plus

Η Sony σκοπεύει να κυκλοφορήσει τις ανανεωμένες σειρές PlayStation Plus στην Αμερική στις 13 Ιουνίου, ανακοίνωσε η εταιρεία την Παρασκευή. Η Sony στοχεύει σε μια ημερομηνία κυκλοφορίας πρώτα στις αγορές της Ασίας (με εξαίρεση την Ιαπωνία) στις 23 Μαΐου, ακολουθούμενη από μια κυκλοφορία στην Ιαπωνία την 1η Ιουνίου, μια κυκλοφορία στην Αμερική στις 13 Ιουνίου και μια κυκλοφορία στην Ευρώπη στις 22 Ιουνίου.

Η Sony ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα νέα επίπεδα τον Μάρτιο, με τις premium επιλογές να προσφέρουν προνόμια όπως πρόσβαση σε μια συλλογή παιχνιδιών για λήψη ή ροή και δυνατότητα αναπαραγωγής κλασικών παιχνιδιών PlayStation, PS2, PS3 και PSP. (Δυστυχώς, αν θέλετε να παίξετε τα ρετρό παιχνίδια, θα πρέπει να πληρώσετε για το πιο ακριβό επίπεδο.) Την εποχή της αρχικής ανακοίνωσης, η Sony είχε πει ότι οι βαθμίδες θα ήταν διαθέσιμες πρώτα στο “χρονοδιάγραμμα Ιουνίου” στο Ασία, με τη «Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο» να ακολουθούν.

Ακολουθεί η περιγραφή  για τα επίπεδα PlayStation Plus από την πρώτη ανακοίνωση:

PlayStation Plus Essential — περιλαμβάνει πρόσβαση για πολλούς παίκτες, δύο μηνιαία παιχνίδια με δυνατότητα λήψης, εκπτώσεις και αποθήκευση στο cloud για αποθήκευση παιχνιδιών. Με τιμή 9,99 $ ανά μήνα ή 59,99 $ το χρόνο.

PlayStation Plus Extra — περιλαμβάνει τα πάντα στο Plus Essential και πρόσβαση σε έναν κατάλογο έως και 400 παιχνιδιών PS4 ή PS5. Τιμή 14,99 $ ανά μήνα ή 99,99 $ το χρόνο.

PlayStation Plus Premium — περιλαμβάνει όλα τα προνόμια από το Essential και το Extra, με επιπλέον 340 παιχνίδια που περιλαμβάνουν τίτλους PS3 που μπορούν να μεταδοθούν σε ροή και μερικά πρωτότυπα παιχνίδια PlayStation, PS2 και PSP. Διατίθενται επίσης δοκιμές παιχνιδιών περιορισμένου χρόνου. Τιμή 17,99 $ ανά μήνα ή 119,99 $ το χρόνο.

Όταν κυκλοφορήσουν τα νέα επίπεδα, το PlayStation Now, το οποίο προσφέρει μια συλλογή από PS4, PS3 και PS2 που μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να κάνετε streaming σε PS5, PS4 ή υπολογιστή, «δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο ως αυτόνομη υπηρεσία», λέει η Sony.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *