H Huawei επιβεβαιώνει ότι το Mate Xs 2 θα ανακοινωθεί στις 28 Απριλίου

H Huawei επιβεβαιώνει ότι το Mate Xs 2 θα ανακοινωθεί στις 28 Απριλίου

H Huawei δημοσίευσε ένα teaser για το επερχόμενο πτυσσόμενο flagship της. Το Mate Xs 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου με το tagline «Folding flagship and the latest product launch event» (μηχανική μετάφραση). Η αφίσα στο Weibo εμφανίζει το λεκτικό “Το “πρόσωπο” που αξίζει να δεις”.

Huawei confirms Mate Xs 2 will be announced April 28

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 την ημέρα της εκδήλωσης έναρξης στην Κίνα. Με βάση το teaser αφίσα που δημοσίευσε η Huawei. Ο Mate Xs ενδέχεται να διαθέτει ενημερωμένο μηχανισμό μεντεσέδων. Ελπίζουμε ότι η Huawei θα εξετάσει μερικά πράγματα από την κριτική μας για το Mate Xs, όπως τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και την εμφάνιση της συσκευής λιγότερο σαν πρωτότυπο και περισσότερο σαν ένα γυαλισμένο προϊόν.

Το MyFixGuide αναφέρει ότι ένα τηλέφωνο Huawei 4G PAL-AL00 που εισήχθη πρόσφατα στη λίστα μπορεί να είναι το Mate Xs 2. Αυτή η καταχώριση εμφάνιζε chipset Kirin 9000 και Harmony OS.

Το Huawei Mate Xs κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από δύο χρόνια τώρα, επομένως θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο μακριά έχει προχωρήσει η Huawei για να βελτιώσει την κορυφαία αναδιπλούμενη συσκευή της. Ωστόσο, οι πιθανότητες είναι ότι ενδέχεται να μην δούμε αυτή τη συσκευή να κυκλοφορεί εκτός Κίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *