OnePlus Nord 2 λαμβάνει ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας Απριλίου 2022

OnePlus Nord 2 λαμβάνει ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας Απριλίου 2022

Η τελευταία ενημέρωση OnePlus Nord 2 ήταν μια ενημέρωση επείγουσας επιδιόρθωσης που κυκλοφόρησε λίγες ημέρες μετά την ενημέρωση κώδικα ασφαλείας του Φεβρουαρίου 2022. Τώρα, η εταιρεία φτιάχνει τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας Android Απριλίου 2022 για τα smartphone Nord 2. Και μαζί με αυτές τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας ήρθε επίσης μια σημαντική διόρθωση για το σφάλμα που προκαλεί μη φυσιολογική εμφάνιση στην οθόνη κατά τη χρήση βιντεοκλήσεων στο Facebook.

Εάν είστε χρήστης του OnePlus Nord 2, μπορείτε να διαβάσετε το επίσημο αρχείο αλλαγών παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

OnePlus Nord 2

 

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, το αρχείο καταγραφής αλλαγών δεν προσδιορίζει ποιες ευπάθειες ασφαλείας διορθώνει η ενημέρωση. Ωστόσο, οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι πολύ σημαντικές για το τηλέφωνό σας, επομένως μην σκεφτείτε ποτέ να τις καθυστερήσετε για μια ή δύο μέρες.

Αυτές οι αλλαγές είναι διαθέσιμες μέσω μιας ενημέρωσης υλικολογισμικού με διαφορετικούς αριθμούς έκδοσης για διαφορετικές περιοχές. Οι χρήστες στην Ευρώπη λαμβάνουν OxygenOS DN2103_11_A.20, ενώ οι χρήστες στην Ινδία λαμβάνουν OxygenOS DN2101_11.A.20. Οι παγκόσμιες παραλλαγές του OnePlus Nord 2 αποκτούν το OxygenOS DN2103_11_A.20. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι ενημερώσεις προσθέτουν τις ίδιες αλλαγές.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η ενημέρωση ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη για κάθε χρήστη του Nord 2 από σήμερα, οπότε θα πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες ακόμα για να την αποκτήσετε στο smartphone σας. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε μη αυτόματα για ενημέρωση σε οποιοδήποτε smartphone OnePlus μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις συστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *