Ημερομηνία κυκλοφορίας του POCO F4 GT

Ημερομηνία κυκλοφορίας του POCO F4 GT

Η POCO ανακοίνωσε την POCO F4 GT πριν από λίγες ημέρες. Το τηλέφωνο ναυαρχίδα πρόκειται να φτάσει την επόμενη εβδομάδα με προδιαγραφές υψηλών προδιαγραφών, μερικές από τις οποίες έχουν ήδη επιβεβαιωθεί. Μερικά teaser μας έδωσαν μια γεύση της εμφάνισης της συσκευής, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι είναι πράγματι μια νέα επωνυμία του Redmi K50 Gaming Edition. Πριν από την εκδήλωση κυκλοφορίας, ρίχνουμε μια γρήγορη ματιά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του POCO F4 GT, τις προδιαγραφές και την αναμενόμενη τιμή.

Το POCO F4 GT είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 26 Απριλίου. Αυτή θα είναι μια διαδικτυακή εκδήλωση, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παρακολουθείτε τη ζωντανή ροή μέσω του επίσημου καναλιού της μάρκας στο YouTube.

Η POCO έχει ήδη επιβεβαιώσει μερικά βασικά χαρακτηριστικά του POCO F4 GT. Για αρχή, η επερχόμενη συσκευή τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα τηλέφωνο ναυαρχίδα της POCO. 

Το POCO F4 GT διαθέτει τεχνολογία LiquidCool 3.0, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα στοιχεία. Το πρώτο είναι ο διαχωρισμός δύο μεγάλων πηγών θερμότητας στο smartphone: SoC και IC φόρτισης. Το δεύτερο είναι ο διπλός θάλαμος ατμού που καλύπτει το SoC και φορτίζει τα IC ξεχωριστά. Τρίτον, έχουμε ένα χάλκινο μπλοκ που αντικαθιστά το γράσο πυριτίου το οποίο λειτουργεί ως μέσο μεταφοράς της θερμότητας. Τέλος, υπάρχει λευκό γραφένιο της αεροδιαστημικής που καλύπτει τις κεραίες.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το POCO F4 GT είναι μια μετονομασία του τηλεφώνου Redmi K50 Gaming Edition που κυκλοφόρησε στην Κίνα. Το τηλέφωνο POCO μοιάζει με το τηλέφωνο Redmi στο τμήμα σχεδιασμού, με μαγνητικές αναδυόμενες σκανδάλες ώμου για παιχνίδια. Το POCO F4 GT θα πρέπει επίσης να διαθέτει μια κεντραρισμένη κάμερα με διάτρηση και μια ορθογώνια μονάδα πίσω κάμερας για να φιλοξενήσει μια διάταξη τριπλής κάμερας.

Όπως το Redmi K50 Game Edition, το POCO F4 GT θα πρέπει να διαθέτει οθόνη OLED 6,67 ιντσών FHD+ 120 Hz με απόκριση αφής 480 Hz. Το τηλέφωνο θα πρέπει να προσφέρεται σε παραλλαγές RAM 8 GB και 12 GB με εσωτερική αποθήκευση έως 256 GB.

Το σύστημα πίσω κάμερας στο POCO F4 GT θα πρέπει να περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 64MP, έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 8MP και έναν φακό macro 2MP. Στο μπροστινό μέρος, το τηλέφωνο POCO αναμένεται να έχει shooter 20MP. 

Άλλα χαρακτηριστικά του POCO F4 GT περιλαμβάνουν υποστήριξη 5G, τέσσερα ηχεία και κινητήρα υπέρ-ευρείας ζώνης άξονα x. Θα μάθουμε περισσότερα για τις προδιαγραφές του POCO F4 GT σε λίγες μόνο μέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *