Το Instagram δοκιμάζει καρφιτσωμένες αναρτήσεις για προφίλ

Το Instagram δοκιμάζει καρφιτσωμένες αναρτήσεις για προφίλ

Εδώ και λίγο καιρό, το Instagram σάς επιτρέπει να καρφιτσώνετε τις αγαπημένες σας Ιστορίες στην κορυφή του προφίλ σας ως έναν τρόπο να τις αποθηκεύσετε πέρα ​​από την ημερομηνία λήξης τους. Και η εταιρεία μπορεί σύντομα να σας επιτρέψει να κάνετε το ίδιο με δημοσιεύσεις για να διασφαλίσετε ότι ξεχωρίζουν με τον δικό τους τρόπο.

 Το Instagram άρχισε πρόσφατα να δοκιμάζει μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να επισημαίνουν συγκεκριμένες αναρτήσεις πάνω από το πλέγμα φωτογραφιών τους. Εάν είστε μεταξύ των ατόμων που έχει εγγράψει η εταιρεία στη δοκιμή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία πατώντας το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στο επάνω μέρος μιας ανάρτησης και επιλέγοντας τη νέα επιλογή “καρφίτσα στο προφίλ σας”. «Δοκιμάζουμε μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να εμφανίζουν αναρτήσεις στο προφίλ τους», είπε το Instagram στο πρακτορείο.

Στοιχεία ότι η εταιρεία σκεφτόταν να προσθέσει έναν τρόπο για να επισημάνει τις τακτικές δημοσιεύσεις εντοπίστηκαν για πρώτη φορά τον Ιανουάριο από τον αντίστροφο μηχανικό Alessandro Paluzzi. Μια χούφτα άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης – συμπεριλαμβανομένων των Twitter και TikTok – σάς επιτρέπουν να επισημαίνετε τις αναρτήσεις με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι μια λειτουργία που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για άτομα που δημοσιεύουν πολλές δημοσιεύσεις και θέλουν να επιδείξουν την καλύτερη δουλειά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *