Η νέα λειτουργία Whatsapp βρίσκεται υπό ανάπτυξη για να επιτρέπει την πολλαπλή υποστήριξη για τηλέφωνα και ταμπλέτες

Η νέα λειτουργία Whatsapp βρίσκεται υπό ανάπτυξη για να επιτρέπει την πολλαπλή υποστήριξη για τηλέφωνα και ταμπλέτες

Έχουμε δει πολλές νέες λειτουργίες που ανακαλύφθηκαν να αναπτύσσονται από διάφορες εταιρείες εφαρμογών τις τελευταίες εβδομάδες, και εδώ είναι μια άλλη από WhatsApp: η δυνατότητα χρήσης ενός μόνο λογαριασμού σε άλλο κινητό ή tablet.

Η νέα λειτουργία υπό ανάπτυξη μοιράζεται την ιδέα που φαίνεται στη λειτουργία Συνδεδεμένες συσκευές της εφαρμογής, η οποία επιτρέπει σε έναν κάτοχο λογαριασμού με κινητό τηλέφωνο Android ή iOS να χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή ως δευτερεύουσα συσκευή. Ωστόσο, θα επικεντρωθεί στη σύνδεση φορητών συσκευών όπως τηλέφωνα και ταμπλέτες για να προωθήσει την ευκολία σε όσους μεταφέρουν πολλές συσκευές.

Το WABetaInfo και το Android Police μοιράστηκαν ορισμένα στιγμιότυπα οθόνης της δυνατότητας. Σύμφωνα με την εικόνα που λήφθηκε από την έκδοση beta της εφαρμογής, η οθόνη δείχνει μια ενότητα με τίτλο “Καταχώρηση συσκευής ως συνοδευτική” που θα δώσει στους χρήστες ένα σύνολο οδηγιών για το πώς να συνδέσουν μια δευτερεύουσα συσκευή.

Από την ίδια την οδηγία, η δυνατότητα είναι προσβάσιμη μέσω της ίδιας λειτουργίας Συνδεδεμένες συσκευές στο Μενού ή τις Ρυθμίσεις της εφαρμογής. Για να συνδεθείτε, πρέπει να “δείξετε το τηλέφωνό σας σε αυτήν την οθόνη για να σαρώσετε τον κωδικό”. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να λειτουργούν ταυτόχρονα τις δύο συσκευές που θέλουν να συνδέσουν. Ωστόσο, το στιγμιότυπο οθόνης που κοινοποιήθηκε δεν δείχνει πώς θα μοιάζει η συνολική διεπαφή της ενότητας.

Από την άλλη πλευρά, η εικόνα από ένα ιστότοπο δείχνει ξεκάθαρα ότι η δυνατότητα θα επιτρέψει τον συγχρονισμό των μηνυμάτων μεταξύ της αρχικής συσκευής και της δευτερεύουσας. Τα στιγμιότυπα οθόνης φαίνεται περαιτέρω ότι έχουν ληφθεί από την έκδοση Android beta της εφαρμογής, διασφαλίζοντας την πιθανότητα να φτάσει για το εν λόγω λειτουργικό σύστημα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμο στο iOS, δεδομένου ότι οι χρήστες του δημιούργησαν 4,53 εκατομμύρια λήψεις WhatsApp κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *